Toyota ve Amazon Mobilite için İşbirliği Yaptı.

0
995
Toyota Genel Müdürlük

Toyota’nın Ağa Bağlı Araçlarının Güvenliği Ve Konforu için Mobilite Hizmetleri Geliştirilecek.

Toyota’dan yapılan açıklamaya göre, Toyota ve Amazon.com şirketleri, küresel işbirliklerini genişleterek, Toyota’nın Mobilite Hizmet Platformunu daha da geliştirecek bir anlaşmaya imza attı. Toyota ve Amazon.com şirketleri, global işbirliklerini genişleterek Toyota’nın Mobilite Hizmet Platformunu daha da geliştirmek için bir anlaşma imzaladılar. Bu anlaşma ile Toyota mühendisleri, Toyota’nın ağa bağlı araçlarının sürücü, yolcu güvenliği ve konforu için gelecek nesil mobilite hizmetlerini geliştirecek.

Toyota Mobility For All Campaign.

Toyota’nın Mobilite Hizmet Platformu Bağlı Araçlardan Veri Toplayabilecek.

Toyota’nın Mobilite Hizmeti Platformu, Amazon Web Hizmetlerinin küresel altyapısını ve Amazon’un profesyonel hizmet deneyimini kullanacak. Sonuç olarak, Toyota’nın küresel ağ bağlantılı filo operasyonları için veri analizi ve geliştirme hizmetleri gerçekleştirilecek. Bu araştırma sayesinde Toyota, bağlı araçlardan veri toplayabilecek ve bu verileri araç tasarımı ve geliştirmesi için kullanabilecek. Bu işbirliği sayesinde araç paylaşımı, yolculuk paylaşımı, araç kiralama, servis bakım hatırlatıcıları ve sürücü davranışına dayalı sigorta hizmetleri gibi yeni şirket / kişisel müşteri hizmetleri de uygulanacak.

Amazon Company

Toyota ve Amazon Arasındaki İşbirliği

Toyota ve Amazon arasındaki işbirliği, Toyota’nın bağlantılı, otonom, paylaşılan ve elektrikli mobilite teknolojilerine doğru daha hızlı adımlar atmasını da sağlayacak. Bu anlaşma ile Toyota, müşterilerin talep ettiği deneyim kalitesini sağlamada otomotiv endüstrisine liderlik etmeye devam edecek. Toyota’nın Mobilite Hizmeti Platformu, Amazon’un profesyonel hizmet deneyimini kullanırken Amazon Web Hizmetlerinin küresel altyapısından yararlanacak. Böylece; Toyota’nın dünya çapındaki ağa bağlı filo operasyonlarının veri analizi ve geliştirme hizmetleri gerçekleştirilecek. Bu çalışma ile Toyota, bağlı araçlardan veri toplayabilecek ve bu veriler araç tasarımı ve geliştirmesi için kullanılacaktır. Bu işbirliği ile araç paylaşımı, yolculuk paylaşımı, araç kiralama, servis bakım hatırlatıcıları, sürücü davranışlarına göre belirlenen sigorta hizmetleri gibi yeni kurumsal / bireysel müşteri hizmetleri de hayata geçirilecek.

Toyota Corolla 2021 Exterior.

Toyota Otomotiv Endüstrisindeki Liderliğini Devam Ettirecek.

Toyota ve Amazon arasındaki ortak çalışma, Toyota’nın ağa bağlı, otonom, paylaşımlı ve elektrikli mobilite teknolojilerine doğru daha hızlı adımlar atmasını da sağlayacak. Toyota, bu anlaşmayla birlikte müşterilerin talep ettiği deneyim kalitesini sağlamada otomotiv endüstrisine liderlik etmeye devam edecek.

2.El Toyota  İlanlarına Buradan Ulaşabilirsiniz >>>

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here