Toyota Urban Cruiser’ın İç Mekanı Resmen Açıklandı

0
2145

Toyota Urban Cruiser tanıtımı önümüzdeki ay gerçekleşecek. Japon otomobil üreticisi her geçen gün yeni model hakkında ayrıntı açıklamaya devam ediyor. Toyota, kompakt SUV’nin kabini ve temel özelliklerine net bir bakış sağlayan bir dizi resim yayınladı.

Toyota Urban Cruiser: İç tasarım

Toyota , stili daha büyük olan SUV’lerinkine uygun hale getirmek için ızgara ve tampon gibi ‘yumuşak kısımları’ değiştirerek Urban Cruiser’ın ön cephesini önemli ölçüde yeniden işledi. Kabini değiştirme girişimleri ise minimumda tutuldu.

Toyota Urban Cruiser İç Mekan

İç kısımdaki en göze çarpan değişiklik, koltuklarda ve kapı kaplamalarında kumaş döşeme için koyu kahverengi bir şablon kullanılmasıdır . Göze çarpan diğer değişiklik, direksiyon simidindeki Suzuki ambleminin Toyota’nınki ile değiştirilmesidir. Gösterge paneli ve kapı panellerindeki koyu dokulu plastikler ve gümüş aksanlar dahil diğer tüm kaplamalar ise aynı kalıyor.

Toyota Urban Cruiser: Temel özellikler

7 inçlik dokunmatik ekran ve hız sabitleyici ile gelen daha yüksek varyantlar; anahtarsız motor çalıştırma ve otomatik klima standart modelde olacaktır.

Anahtarsız giriş, düğmeli motor çalıştırma ve otomatik klima gibi özellikler standart teklifler olacaktır. Diğer ilgi çekici donanımlar arasında otomatik karartmalı iç dikiz aynası, hız sabitleyici, otomatik motor durdurma-çalıştırma (hibrit varyantlar için) ve Apple CarPlay ve Android Auto ile tamamlanan 7.0 inç dokunmatik ekranlı bilgi-eğlence sistemi yer alacak.

Yaklaşan dört metrenin altındaki SUV ayrıca direksiyona monte edilmiş ses ve telefon kontrolleri, gösterge panelinde monokrom bir MID, elektrikli ayarlanabilir ve katlanabilir yan aynalar, ön orta konsoldaki şarj bağlantı noktaları ve ön ve arka koltuk kolçaklarında yer alacak. Bununla birlikte, temel aldığı Vitara Brezza gibi, Urban Cruiser da bazı rakiplerinin sunduğu havalandırmalı koltuklar, kablosuz şarj cihazı ve bağlantılı araç sistemleri gibi daha çağdaş teknolojilere sahip olmayacak.

Toyota Urban Cruiser: Başka ne biliyoruz?

Toyota’nın kompakt SUV’u, 5 ileri manuel veya 4 vitesli otomatik şanzımanla eşleştirilen 105hp, 1,5 litrelik bir benzinli motorla güçlendirilecek. Maruti’nin yakıt tasarrufu sağlayan, yarı hibrit teknolojisine sahip olacak.

2. El Toyota Urban Cruiser İlanları İçin Tıklayın>>

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here