Tofaş’tan Mobilite için Yeni Girişim: Koç Finans Sigorta

0
1167
koç fiat sigorta

Koç Holding’in ve Fiat’ın ortak hissedar olduğu Tofaş, bugün Fiat, Fiat Professional, Alfa Romeo, Jeep, Maserati ve Ferrari olmak üzere dev otomobil markalarının Türkiye distribütörlüğünü yapıyor. Bir çok konuda öncülük yapan Tofaş Türkiye, geçtiğimiz aylarda satış sonrası hizmetlerin online platforma taşınması ile Türkiye’de ki en geniş bağlanabilirlik teknolojisi olan Fiat Connet’i duyurmuştu. Şimdi ise yine Türkiye’nin en büyük acentesini kurma yolunda Koç Fiat Sigorta’yı duyurdu.

Bu Yıl Sonuna Kadar Şubeleşecek

Tofaş’ın ülkemizde distribütörlüğünü yaptığı Fiat, Fiat Professional, Alfa Romeo, Jeep, Maserati ve Ferrari gibi markaların satış sonrası hizmetler deneyimini destekleyen şirket yeni girişimi Koç Fiat Sigorta ile kasko, trafik, sağlık ve ile müşterilerin sigorta ihtiyaçlarını karşılayacak. Bununla birlikte hizmetlerini yavaş yavaş online platformlara adapte eden Tofaş, yenilikçi sigortacılık ürünlerini hayata geçirecek. Ayrıca bu yıl sonuna kadar ise şubeleşerek online platformda yer alacak.

Tofaş, Satış Sonrası Hizmetler, Süreçler ve Poliçe Satışları Konusunda Müşterilerinin Yanında Olmayı Hedefliyor

tofaş

Yeni Koç Kredi İştiraki sayesinde Fiat, Fiat Professional, Alfa Romeo, Jeep, Maserati ve Ferrari’nin ülke içerisindeki bayi ağı ve online kanallar kullanıcılara sunulacak. Bu uygulama aynı zamanda ‘İlgi Merkezi’ üzerinden satış sonrası hizmetler, süreçler ve poliçe satışları konusunda müşterilerinin yanında olmayı hedefliyor. Ayrıca uzun vadede mobilite ve sigorta ürünlerinin sigorta çözümlerinin oluşmasında da rol oynamayı hedefliyor.

Koç Fiat Sigorta Türkiye’de Lider Olmayı Hedefliyor

tofaş fiat

Tofaş, geleceği daha güçlü ve stratejik planlarla karşılamak için mobilite, inovasyon ve bir çok yenilikte dünya ve Türkiye’de lider olmayı hedefliyor. Dijital inovasyon, endüstri 4.0 ve yeni hizmetlerle müşterilerinin hayatını kolaylaştırmaya odaklı.

Trink Sat!

Arabam Kaç Para?

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here