SsangYong Korando; Uygun SUV!

0
1534
Ssangyong Korando Ön Görünüm

2020 Ssangyong Korando modeli tüm Türkiye’de otomobil satış fiyatlarının aksine, zam yapmayan nadir araçlardan olarak yer alıyor. Tüm üst donanım özelliklerine rağmen güncel fiyat ve donanım verileriyle performans olarak üst noktada konumlanmaya devam ediyor. Ssangyong firması daha önce sadece SUV ve Pick-up üretimleri yaptığı için bu tarz modellerde iddialı konumda. Korando’nun içerisinde ki donanımlar ve heybetli bir SUV oluşu Türkiye pazarında ki satış rakamlarını da yukarı yönlü etkilemiş durumda.

Grand Musso pick-up modeli ile ilgili pazarda kalite standartlarında ürettiği makine beğeni toplayan Ssangyong, ciddi bir kitleyi yakalamayı başarmış gözüküyor. Uzak doğulu üreticinin SUV sınıfındaki amiral gemisi ise Korando olmaya devam ediyor. Euro NCAP’ten elde ettiği 5 yıldız güvenlik derecesi ile kullanıcıların dikkatini çeken 2020 SsangYong Korando, ismini de özellikle fiyatlarına zam yapmayarak Türkiye’de duyurmuş durumda.

Ssangyong Korando Görünümü
Ssangyong Korando İç Görünümü

2020 Ssangyong Korando’da Güvenlik En Üst Seviyede!

Ssangyong Korando’da Euro NCap’ten elde ettiği başarı da, güvenlik donanımlarına ve sağlam yapısına borçlu. Modelde ki güvenlik donanımları her donanım da standart sunulurken, kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılır nitelikte yer alıyor.

  • AEBS: Bağımsız Acil Fren Sistemi; AEBS, yol üzerinde bir yaya veya başka bir araç algıladığında ciddi bir çarpışma riskini azaltmak için otomatik olarak gazı devreden çıkarıyor ve fren uyguluyor.

  • LDW: Şeritten Çıkış Uyarısı; Ön görüş kamera modülünü kullanan Şerit Takip Uyarı Sistemi (LDW), aracın ilerlediği şeritten sinyal verilmeden çıkıldığını algılarsa sürücüyü uyarıyor.

  • LKA: Şerit Koruma Asistanı; LKA, yollardaki şerit işaretlerini tespit etmek için ön kameradan yararlanıyor. Sinyal vermeden şerit değiştirme girişimini algıladığında, aracın şeridinde tutmak için otomatik olarak elektrikli direksiyon sistemini düzeltiyor.

  • HBA: Uzun Far Asistanı; Karşıdan gelen araçların farları ile öndeki araçların kombine arka farlarını izleyerek ortamdaki ışık seviyelerini analiz eden HBA, uzun ve kısa farlar arasında otomatik geçiş yapabiliyor.

  • SDA: Emniyetli Mesafe Uyarısı; Hızı ve mesafeyi sürekli takip eden SDA, öndeki araçla emniyetli bir mesafenin korunmadığı durumlarda sesli uyarı veriyor.

  • DAA: Sürücü Yorgunluk Uyarısı; Sürüş davranışlarını sürekli izleyen DAA, sürüş sırasında yorgunluk belirtileri algıladığında sesli uyarıyla sürücünün mola vermesi gerektiğini hatırlatıyor.

  • HSA: Yokuş Kalkış Sistemi; Sürücü dik bir yokuşta kalkış sırasında ayağını frenden çektiğinde aracın geri kaymaması için HSA,yeniden gaza basılana kadar geçici bir süre fren basıncını koruyacaktır.

  • ARP: Aktif Devrilme Önleyici; ARP, yüksek hızlarda keskin virajlara girildiğinde aracın devrilmesini engellemek için motor gücü ile birlikte her tekere iletilen fren gücünün miktarını da ayarlıyor.

  • HDC: Yokuş İniş Kontrolü; Dik eğimli yokuşlarda HDC işlevi etkinleştirildiğinde, araç otomatik olarak düşük vitese geçiriliyor, güvenli ve yavaş iniş için frenleri pompalanmaya başlıyor.

  • ESS: Acil Durum Dörtlü Flaşör; ESS, ani ve sert frenleme esnasında otomatik olarak dörtlü flaşörleri devreye alarak arkadan gelen araçları uyarıyor.

Ssangyong Korando Fiyatları Ne Kadar?

Limited G1.5 Turbo 4X2 Otomatik ₺275.000

Platinum G1.5 Turbo 4X2 Otomatik ₺300.000

Titanium D1.6 4X2 Otomatik ₺315.000

İkinci El Korando İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here