Sorularla Yeni Opel İnsignia Country Tourer

0
15287
İnsignia Country Tourer fotoğrafları

Opel modelleri, her zaman segmentinin liderleri olmuştur. Bu durum, aracın donanımı için de satış rakamları için de geçerli. Ülkemizde de Opel, önemli bir marka. Bunun sebebi ise amblemi, ülkemizde net olarak güven ve sağlamlık ifade ediyor olmasıdır. Yeni Opel İnsignia Country Tourer‘ı sizler için inceledik. İşte Yeni Opel İnsignia Country Tourer hakkında bildiğimiz her şey!

Sorularla Yeni Opel İnsignia Country Tourer

Opel’in yeni station wagon modeli, İnsignia Country Tourer için aslında tam da Türk ailelerine göre geniş rahat bir otomobil. Bayram tatillerinden memlekete doğru çıkılan uzun yoldan bol anne yemekleri, konserve, salça ve tarhanasıyla dönen, yılın bir haftasını ailece tatilde geçirmek üzere kıyılara inen Türk aileleri için geniş bagaj hacmi, geniş oturma alanı ve 4 tekerden çekiş konforu sunuyor. Peki, İnsignia Country Tourer nasıl bir otomobil? Sorularla Opel İnsignia Country Tourer modelini sizler için inceledik.

Yeni Opel Insignia Country Tourner İç Mekanı Nasıl?

Yeni Opel Insignia Country Tourner İç Mekan

Çok yönlü elektrikli koltuk ayarı, masaj yapan ergonomik koltuklar ve  krem renkli çok şık döşeme gibi iç mekan lüks algısını yükselten detaylar çok beğeniliyor. Özellikle opsiyon olarak ekleyebileceğiniz ısıtma fonksiyonlu arka koltuklar tam bir rahatlık.

 Olumsuz Özellikleri Neler?

2018 İnsignia

Tabii ki otomobilin bazı olumsuz özellikleri de var. Aracı inceleyenlerin yakıt tüketiminden ve egzoz emisyon teknolojisinden çok memnun kalmadığını öğrendik.

İnsignia Country Tourer Bagajı Nasıl?

Opel İnsignia Country Tourer

Aracın bagaj derinliği 2,03mm, bagaj ağzı genişliği 1.05 metre ve Bagaj hacmi 560 litredir. Ayrıca aracın tavanı 100 kilograma kadar yükleme yapabilmenizi sağlıyor.

Karoser Tasarımı Nasıl?

İnsignia Country Tourer yandan görünüm

Karoserde genel olarak kaliteli işçilik hakim. Geniş bagaj, geniş iç mekan önemli bir konfor. Ancak aracın uzunluğu görüşü kısıtlayabiliyor.

İnsignia Country Tourer Motor Özellikleri Nasıl?

Opel İnsignia Country Tourer

Opel İnsignia Country Tourer Motor, sıralı 4 silindirli turbo motor özelliğiyle çalışıyor. Tork yönlendirme sistemi ile çalışan dört tekerlekten çekiş sitemi, yeni modelin tüm opsiyonlarında standart olarak sunuluyor. Son olarak ise AWD sistemindeki beş bağlantılı arka süspansiyon ve elektronik kontrol yer alıyor.

İkinci El Station İlanları için Buraya Tıklayın!

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here