Seat, Müşterilerine Teknik Bakım İmkanı Sunuyor

2
1839
seat
seat

Seat satış sonrası otomotiv alanında yenilikçi bir çözüm sunuyor: Marka 11 Aralık’a kadar müşterilerine ücretsiz teknik bakım hizmeti başlattı!

Seat, müşterileri çekmek ve elde tutmak için hayal gücünden yoksun davranmyor. 2019’da bağlayıcı olmayan bir Uzun Süreli Kiralama (LLD) hizmti başlattı Ardından müşterilerine 2020’den 2021’e satın alınan bir aracın ilk aylık ödemelerini ertelemelerini teklif ettikten sonra, İspanyol üretici şimdi ise teknik bakım sunuyor!

Marka, 7 Eylül’den 11 Aralık’a kadar bedava teknik bakım sunarak müşterilerinin hayatını basitleştirmeyi ve tüm Seat bayilerinin katılımı ile müşterilerini önemli bir masraftan kurtarmayı vaat etmektedir.

Seat Servis Noktaları Hizmetin En Önemli Parçası

seat-servis
seat-servis

Teknik muayene gününde, müşterinin aracı, ortak tarafından onaylı muayene merkezine sunulur. Muayene yapıldıktan sonra, araç, herhangi bir mali tutar olmaksızın, Seat servis noktasında müşteriye oldukça basit bir şekilde iade edilir.” Firmanın hizmet ile ilgili açıklaması bu şekilde.

Seat Ayrıca Bir Ön Bakım Sunar

Marka, “Teknik denetime hazırlanmak ve mümkün olduğunca sakin bir şekilde yaklaşmak için, müşterilerine bir ön inceleme de sunuyor” diye ekliyor. “Bu adım, Seat ortağının teknik kontrolden geçmeden önce yapılacak herhangi bir işi tanımlamasına ve yürütmesine olanak tanır. Müşterinin aracının onarım gerektirmesi durumunda, müşteriye ücretsiz bir tahmin sunulur, koşullar veya minimum satın alma olmadan.

Zorlu bir süreçten geçen otomotiv firmaları pandemi döneminde farklı yenilikler sunarken bu denli bir hizmet Seat adına fark yaratıyor. Türkiye için de önemli bir gider kalemi olan araç muayene fiyatlarını TuvTürk‘ten alınan bilgilerle sizler için derledik.

 

 Türkiye İçin Araç Muayene Fiyat Listesi

araç-muayenesi
araç-muayenesi

T.C. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Karayolu Düzenleme Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan Genelge ile 2020 yılı araç muayene listesi aşağıdaki gibidir:

>>Otobüs, Kamyon, Çekici ve Tanker:        462,56 TL

>>Otomobil, Minibüs, Kamyonet, Özel Amaçlı Taşıt, Arazi Taşıtı, Römork ve Yarı Römork:342,20 TL

>>Traktör (Römorklu, Römorksuz), Motosiklet ve Motorlu Bisiklet: 174,64 TL

Not: Muayene raporu sonucuna göre “Ağır Kusurlu” veya “Emniyetsiz” olduğu belirlenen araçların muayeneleri onaylanmaz. Bu araçlar muayene tekrarını, bir ay içinde aynı muayene istasyonunda ücretsiz yaptırabilirler. Muayene tekrarı yapılmış olan veya bir aylık süre içinde muayene tekrarına gelmeyen araçlardan muayene ücreti tam olarak alınır.

2 YORUMLAR

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here