Şarkıcı Tyga ve Birbirinden Özel Otomobilleri…Ünlü Amerikalı rap şarkıcısı Tyga’nın toplam serveti 3 milyon doların üzerindedir. Böylece ünlü rap şarkıcısı Tyga birçok farklı özellikteki ve modeldeki otomobile sahip olabilmektedir. Böylesine zenginlik ve şöhret, ünlü rap şarkıcısı Tyga’nın gösterişli yaşam tarzı için bir zemin oluşturmaktadır.

Tyga ve Ferrari LaFerrariŞarkıcı Tyga ve Birbirinden Özel Otomobilleri

Ünlü rap şarkıcısı Tyga’nın2019 yılında aldığı otomobil olan Ferrari’nin LaFerrari modelidir.  LaFerrari, basitçe ‘Ferrari‘ anlamına gelmektedir. Sınırlı sayıda üretilen hiper otomobil, aslında 6,3 litrelik V12 motoruyla bir hibrit motora sahip olmaktadır. Devrim niteliğindeki elektrik motorlu sistemi, 6,3 litrelik V12 ile birleştiğinde 1.5 milyon doların çok üzerinde bir maliyete sahip olmaktadır. Ayrıca İtalyan otomobil üreticisi Ferrari’nin ürettiği en başarılı ve yenilikçi otomobil modellerinden biri olan LaFerrari, tasarımı ve teknik özellikleri ile insanları etkilemeyi başarmaktadır.

Tyga ve Mercedes Benz SLS AMGŞarkıcı Tyga ve Birbirinden Özel Otomobilleri

SLS AMG, lüks bir sürüş için yeterli olan konfora ve dinamik sürüşe sahiptir. Tyga’nın en sıradan otomobillerinden biri olan Alman otomobil üreticisi Mercedes Benz SLS AMG modeli,  HRE jantlar ve özel iç mekan tasarımına sahiptir.

Tyga  ve Audi R8Şarkıcı Tyga ve Birbirinden Özel Otomobilleri

Tyga’nın koleksiyonundaki ilk araçlardan biri de Alman otomobil üreticisi Audi’nin R8 modelidir.  İlk aracı olan Audi, yaklaşık 400 beygir üretebilen V8 motora sahiptir. Ayrıca şatafatlı altın rengi dış kaplama ve kaşmir iç mekan tasarımına sahiptir.  Farklı bir birleşim olsa da ne zaman dışarı Audi R8 ile çıksa dikkatleri üzerine çekebilmektedir.

Tyga ve Rolls Royce Phantom Drophead

Phantom Drophead, 500.000 $ ‘ı aşan bir fiyat etiketi ile en pahalı üretim olan Roll Royce’dur. Tyga, nadir bulunan bu otomobili daha da eşsiz kılabilmek için Drophead’ini özel bir mat boya ve 26 inçlik jantlar ile sipariş etmiştir.

Tyga ve Mercedes Benz SLR

“Şarkıcı Tyga ve Birbirinden Özel Otomobilleri” listemizin son modeli de Mercedes Benz SLR’dir. Tyga, Mercedes Benz SLR’yi satın almadan birkaç ay önce bu otomobil, Scott Disick’e ait olmuştur. Ünlü Amerikalı Rap şarkıcısı arabanın şık hatlarından etkilenmiştir. Böylece bu Alman otomobil üreticisi Mercedes Benz SLR’yi bir Roll Royce, bir Lamborghini ve bir Benz SLS AMG içeren koleksiyona eklemeye karar vermiştir.

İkinci El Otomobil İlanları

İkinci El Mercedes İlanları

İkinci El Ferrari İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here