Renault Easy Drive Sürücü Yardımı Elemanları

0
1709

Renault Easy Drive sürücü yardımı, sürücünün yolculuk boyunca ihtiyaç duyacağı her konuda teknolojik bir yardımcı sunar. Sürücünün odağını kaybettiği veya fark edemediği durumlarda destek sağlar.

Otoyolda ve trafikte trafik sıkışıklığı yardımı

Yoğun iş çıkışı ve sabah trafiklerinde kolaylıkla hareket edin. Trafik sıkışıklığı arkadaşınız, şeridinin ortasında kalabilir ve tam bir durma noktasına gelene kadar hızını trafiğe göre yönetebilir. Bu asistan, otoyol yolculuklarınızda veya yoğun trafik durumunda size daha fazla huzur verir.

Easy Drive ile uyarlanabilir hız sabitleyici

Önceki araçla olan mesafenizi kontrol edin. Bu sistem minimum mesafeyi ayarlar ve korur. Aracınız öndeki araca çok yakınsa fren uygulayarak yavaşlamanıza ve gerekli ise durmanıza olanak sağlar. Aracınız ile öndeki araç arasında büyük bir mesafe varsa aracınızı hızlandırarak yolculuğunuzu kısaltabilirsiniz.

Şehrin tüm sokaklarında gece ve gündüz sürücü destek sistemleri ile tetikte olun ve kazalardan olabildiğince korunun.

Easy Drive ile seyir kontrolü – hız sınırlayıcı

Hız sabitleyici ve hız sınırlayıcı sistemi sayesinde hızınızı kolaylıkla kontrol edebilirsiniz. Maksimum hızınızı ayarlamak için direksiyon simidi kontrollerini kullanın.

Easy Drive ile uzun far ve kısa far arasında otomatik geçiş sistemi

Sürüş koşullarına uyması için uzun far kullanımınızı optimize edin ve diğer yol kullanıcılarının görüş mesafesini engellemekten kaçının. Ön camın üstünde bir kamera bulunan bu sistem, ışık kaynaklarını analiz eder ve aydınlatma ve trafik koşullarına göre uzun far ile kısa farlar arasında otomatik olarak geçiş yapar.

Renault Easy Drive park yardım sistemleri ile teknolojiyi kullanarak arabanızı kolaylıkla park etmenizi ve daha iyi görüş açısı elde etmenizi sağlar.

EasyPark Assist – Eller serbest park etme

Aracınızın önünde, arkasında ve yanlarında bulunan sensörler ile bu yarı otonom park yardımı, mevcut alanı ölçer ve manevrayı gerçekleştirir. Tek yapmanız gereken gaz pedalını, frenleri ve vitesleri yönetmek. EasyPark Assist, park yerinizden çıkmanıza da yardımcı olabilir.

Arka kamera

Easy Drive ile sağlanan arka kamera sistemi ile geri yöndeki manevralarınızı kolaylıkla yapabilirsiniz. Manevranıza başlar başlamaz, arka görüş kamerası çok işlevli ekranda aracın arkasının bir görüntüsünü iletir. Ekrana yansıtılan şablonlar engellerden ve çarpışmalardan kaçınmanıza yardımcı olmak için ek yardım sağlar.

Easy Drive ile arka kamera sistemi

360 ° kamera

Easy Drive ile sağlanan 360 ° kamera sistemi ile kaldırımda bile aracın etrafındaki engellerden kolayca kaçınmak için gerçek zamanlı 360 ° görüntülerin keyfini çıkarın. Sokaklardaki en dar alanlarda bile aracınızı kolaylıkla park edin.

İkinci el Renault otomobil ilanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here