Renault Clio Hikayesi: Başarılarla Dolu 30. Yılını Kutladı

2
1681
30-yıllık-renault-clio-hikayesi
30-yıllık-renault-clio-hikayesi

30 yıllık Renault Clio başarı hikayesi  :

-Kategorisinin standartlarını yükseltmeyi hiç bırakmayarak devam eden 30 yıllık süreç

-30. yıl dönümü hediyesi olarak benzersiz E-TECH Hybrid teknolojisi.

-Hayranlar ve müşterilerle kutlanan kusursuz bir parti.

Renault Clio hikayesi: otuz yıllık üslup ve teknolojik evrim, otuz yıldır aktif şekilde müşterinin ihtiyaçlarını karşılamaya çalışmak, otuz yıllık yaşam dilimleri… Bugün Clio’yu kim duymadı? Daha da iyisi, neredeyse herkesin, yakın ya da uzak, otuz yıldır küçük ve büyük yolculuklarına eşlik eden bir geçmişi vardır.

Renault Clio Hikayesi: 30 Yılda 15 Milyon Satış

renault-clio-satış-hikayesi
renault-clio-satış-hikayesi

1990’daki ilk çıkışından bu yana, Clio, 15 milyondan fazla satılarak, tüm dünyada Groupe Renault’nun en çok satanları haline geldi. Fransızların favori aracı olarak taçlandıran otomobil, 2013 yılından bu yana Avrupa’da B segmentinde liderliğe yükseldi. Ancak ticari performansının da ötesinde Clio, her şeyden önce hem Renault içinde hem de dışında bir insan macerasını simgeliyor.

 

Yıllar geçtikçe Renault, yıldız şehir otomobilini başarıya ulaştıran DNA’yı koruyarak bugün her zamankinden daha fazla Clio olan beşinci nesli sunmayı başardı. Her zamankinden daha modern, daha atletik olan Clio V, destanı inşa eden önceki dört neslin varlıklarını ele alıyor.

İlk Clio’dan itibaren “Mükemmel Her Şeye Sahip’’

renault-clio-herkesin-hikayesi
renault-clio-herkesin-hikayesi

 

>İlk Clio gibi, Clio V de üst segmentlerdeki araçlardan teknolojiler ödünç aldı.

>Clio II’den çok yüksek yaşanabilirlik ve konfor standartlarını devraldı.

>Clio III gibi, algılanan kalite açısından boyutları değiştirdi.

>Clio IV’ten, tüm yeni Renault yelpazesine ilham veren güçlü bir tasarım miras aldı.

Mevcut Clio V, zamana uyarlanmış mükemmel güvenli araçlar geleneğini sürdürüyor ve bunu 5 EuroNCAP yıldızı ile kanıtlıyor.

Bugün Clio, yenilikçi E-TECH Hibrit teknolojisi sunarak daha da ileri gidiyor ve tarihinde yeni bir sayfa yazıyor. Günlük yaşamı elektriklendirir ve bilinen çok yönlülüğü sayesinde en fazla sayıda mobilite ihtiyaçlarına uyum sağlar.

Herkesin Renault Clio İle Bir Hikayesi Var

clio-hikayesi
clio-hikayesi

Bu yıldönümünü kutlamak için, Renault dijital ekibi #CLIOGENERATION adlı bir operasyon düzenledi. Prensip basit: Herkesin veya hemen hemen herkesin Clio ile bir hikayesi var. Groupe Renault’nun sosyal ağları arşiv fotoğraflarını ve videolarını, içeriden kişilerle röportajları ve her şeyden önce topluluk tarafından paylaşılan harika Clio hikayelerini paylaşıyor. Bunlar Instagram, Facebook ve Twitter’da bulabileceğimiz yaşam dilimleri.

 

Renault, 23 Ağustos’tan bu yana “Harika bir hikayenin sonraki bölümü” reklam kampanyasını başlattı. Clio nesilleri aştı ve Publicis’in bu yeni Avrupa kampanyası, ilk nesilden en yeni Clio E-TECH Plug-In’e kadar Clio ile birlikte gelişen bir anne ve oğlunun hikayesini anlatıyor.

İkinci El Renault Clio İlanları

2 YORUMLAR

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here