Yeni Hyundai Creta SX Automatic 2020 İncelemesi

0
2245
hyundai-creta-2020
hyundai-creta-2020

Yeni Hyundai Creta duygusal sportiflikten yana…

>>Hyundai’nin Yeni Küresel Tasarım Dili olan “Duygusal Sportiflik” e dayanmaktadır.

>>Segment Lideri özelliklerle yüklü ‘Yeni CRETA’ – Trio Beam LED Farlar, Sesle Etkinleştirilen Akıllı Panoramik Sunroof, 26.03 cm HD Bilgi-Eğlence, Premium İç Mekanlar, Sürüş Modu Seçimi, Çekiş Kontrol Modları, Bose Premium Ses Sistemi (8 Hoparlör), Kürek Değiştiriciler, Otomatik Tutmalı Elektrikli Park Freni.

>> Yeni Hyundai Creta, 50’den fazla özelliğe sahip. Gelişmiş Mavi Bağlantı ve “Merhaba Mavi Bağlantı” (sesle etkinleştirilen araç içi kontrol için uyandırma cümleniz)

>>Hyundai, 5 Yeni Güç Aktarma Organı Seçeneği Sunuyor – Yeni 1.5 l MPi (BS6) Benzin (6MT / IVT); Yeni 1.5 l U2 CRDi (BS6) Dizel (6MT / 6AT); Yeni 1.4 l Kappa Turbo GDi (BS6) Petrol (7DCT)

Maskülen ve Fütüristik Tasarımı İle Yeni Hyundai Creta

yeni-hyundai-creta-tasarım
yeni-hyundai-creta-tasarım

Hyundai’nin Duygusal Sportifliğin Küresel Tasarım Diline dayanan Tamamen Yeni CRETA, benzersiz ve Fütüristik çekiciliğini artıran cesur ve dinamik bir tasarıma sahiptir. Şehirli ve teknoloji meraklıları ve deneysel ama gösterişli nesil için tasarlandı. Tamamen Yeni CRETA’nın ön cephesi, Hyundai’nin Basamaklı Izgaralı yeni imza yüzünü sergilerken, yan profil, Yepyeni CRETA’nın genel Fütüristik ve Kaslı Duruşunu tamamlayan dinamik bir arka tasarımla kendinden emin ve sportif bir görünümü yansıtıyor.

Ayrıca, Trio-Beam LED Farlar, Crescent Glow LED DRL’ler, Lightening Arch C Sütunu, LED Arka Lambalar ve Aerodinamik Arka Spoyler gibi lüks ayrıntılar ve ayırt edici tasarım özellikleri, yeni CRETA’nın fütüristik tasarımını artırıyor.

Yeni Hyundai Creta Sezgisel Deneyim ve Konfor Sunuyor

hyundai-creta-2020
hyundai-creta-2020

Hyundai Creta 2020, değerli Müşterilerin ihtiyaçlarına uygun konforlu koltuklara sahip, premium iç mekanlar, geniş Kabin ile sportif, fütüristik ve aşamalı bir görüntü yansıtır. 2 Tone Black & Greige kombinasyonunu içeren iç renk temaları,  CRETA’nın kabininin peluş suni deri döşeme ile güçlendirilmiş lüks bir ambiyans yaymasını sağlıyor. Hyundai,Yeni CRETA’yı müşterileri için kullanışlı ve sezgisel bir deneyim sağlayan çeşitli segment lideri özelliklerle donattı.

Bazı Segment Lideri Özellikleri

Hyundai-Creta-segment
Hyundai-Creta-segment

-BlueLink ile 26,03 cm HD Bilgi-Eğlence Sistemi

-17,78 cm dijital ekranlı denetim kümesi

-Bose Premium ses sistemi (8 Hoparlör)

-Lastik Basıncı İzleme Sistemi (TPMS)

-Sportif D-Cut Direksiyon ve daha fazlası…

İkinci El Hyundai İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here