Peugeot Türkiye Yeni Genel Müdürü: Gülin Reyhanoğlu

1
2411

Peugeot Türkiye’nin Yeni Genel Müdürü Gülin Reyhanoğlu Oldu! Stellantis Türkiye operasyonu içerisinde genel müdür görevini devralmakta.

İbrahim Anaç MEA Bölgesi’nde 65 ülkeden sorumlu olarak uluslararası göreve getirilmiştir. Stellantis’in dünya çapındaki 6 büyük bölgesinden bir tanesi olan Ortadoğu ve Afrika Bölgesi’nde (MEA Chief Operating Officer) Samir Cherfan’a bağlı olarak Stellantis Ticari faaliyetlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı olacak. Anaç, daha önce Peugeot Türkiye Genel Müdürü olarak 2017 yılından bu yana görev yapıyordu. 1 Ağustos tarihiyle birlikte görevini Gülin Reyhanoğlu’na devredecek.

İbrahim Anaç’ın görevinden boşalacak yere ise Gülin Reyhanoğlu gelecek. Reyhanoğlu hem Türkiye’deki otomotiv sektörü çatısı altındaki markalar hem de Stellantis Türkiye çatısı altındaki markalar içerisinde yer alan ikinci kadın genel müdür konumunda yer alacak.

Peugeot Türkiye İçin Yeni Genel Müdür Belli Oldu

Reyhanoğlu, Lisans eğitimini Boğaziçi Üniversitesi’nde tamamlamıştır. Otomotiv sektörüne 2006 yılında giriş yaparak Otokoç Otomotiv’de Filo Satış Temsilcisi olarak adımını atmıştır. Yıllar içerisinde birçok otomotiv şirketinde farklı sorumluluklar üstelenmiştir. 2017 yılına gelindiğinde ise Peugeot Türkiye bünyesine katılmıştır. 2020 yılından itibaren kariyerine Peugeot Türkiye Satış Direktörü olarak devam etmekte.

Stellantis Türkiye Ülke Başkanı Olivier Cornuaille, Türkiye’yi gururlandıran bir tablo olduğunu ifade etmiştir. Yeni görevleri kapsamında İbrahim Anaç’a hem de Gülin Reyhanoğlu’na başarı dileklerini sunmuştur. Reyhanoğlu yeni görevine 1 Ağustos 2022 itibariyle başlayacak.

Stellantis’in Global Yapılanmasında Türk Yöneticiler Artıyor!

Cornuaille, Stellantis Türkiye çatısı altında önemli görevleri yerine getiren isimlerin grubun global yönetimlerinde çalışmalar yürütecek olmasının gurur verici bir tablo olduğunu ifade etmiştir.

Peugeot Türkiye’nin Genel Müdürü Olarak görev yapan İbrahim Anaç, marka ve pazar payı noktasında önemli başarılara imza atmıştır. Aynı zamanda yenilikleri takip ederek müşteri memnuniyetini üst seviyelere taşımıştır. Cornuaille, yeni görevlerinde bu başarılarının devamlılığının sağlanacağına olan inancının tam olduğunu da belirtmiştir. Aynı zamanda koltuğu devralan Gülin Reyhanoğlu’na da başarılar dilemiştir. Aynı zamanda Stellantis Türkiye içinden bir yöneticinin başarılarıyla bu göreve gelmesini şöyle açıklamıştır; ‘İnsan kaynakları yapılanmamızda ne kadar doğru hamleler yapıldığının göstergesidir. Yeni görevinde Reyhanoğlu’nun Peugeot markasını Türkiye’de bir adım daha öteye taşıyacağına tüm kalbimle inanıyorum.’ şeklinde konuşmuştur.

TRİNK SAT

ARABAM GARAJ

1 YORUM

  1. Merhabalar
    Şubat ayında almış olduğum 2022 model Pevgeot Baxer marka ticari araçımın 1000 km olmadan motor arızası yapmıştır bu sebeple mağduriyet yaşamaktayım
    Motor no:10DZ934031163
    Şase no:VF3YDCPFCNG011903

    mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum aksi takdirde yasal yollara başvurmak zorunda Hakkımı aramak zorunda kalıcam
    saygılarımla iyi çalışmalar

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here