Aracınızın periyodik bakımı için farklı merkezler araştırırken seçenekler arasında kaybolmanıza gerek yok. arabam garaj kullanarak güvenilir hizmete, garantili parçalara, kaliteli işçiliğe ve uygun fiyatlara tek bir merkezden ulaşabilirsiniz. Aracınızın parçalarının doğru çalışması ve oluşabilecek problemlerin erken tespiti için gerekli olan periyodik bakım işlemlerini aksatmayın. Hemen arabam.com mobil uygulamasını indirip Garaj sekmesine girerek fırsatları keşfetmeye başlayın!

arabam garaj’da Sizi Neler Bekliyor?

Aracınızın ihtiyaç duyduğu tüm hizmetleri tek çatı altında toplamayı amaçlayan arabam garaj, servis ve bakım hizmetleri için de doğru adres. Burada aracınızın periyodik bakımını yaptırmak için dilediğiniz servisi seçebilir, sunulan hizmet için fiyat ve detayları görüntüleyebilir, rezervasyon oluşturup işlemler esnasında anlık durum takibi yapabilirsiniz. arabam garaj fırsatlarından yararlanmak için aracınızın özelliklerini Garaj’a eklemeniz yeterli. Sonrasında dilediğiniz lokasyondaki servisten rezervasyon oluşturabilirsiniz.

Periyodik Bakım Rezervasyonu Nasıl Yapılıyor?

Servis ve bakım hizmetlerinden faydalanmak için öncelikle aracınızın bilgilerinin güncel olması gerekiyor. Kilometre bilgisi güncel olduğunda en doğru fiyat tekliflerini alabilirsiniz. Periyodik Bakım kategorisine tıkladığınızda karşınıza kilometre bilgisini soran bölüm çıkıyor. Buradan doğru değeri girerek servisleri ve sundukları fiyatları sıralayabilirsiniz. Aradığınız hizmete ilişkin en isabetli sonuçları görmek içinse akıllı sıralama seçeneklerinden faydalanabilirsiniz. Şubeleri en yakından en uzağa ya da sundukları fiyat teklifine göre en pahalıdan en ucuza sıralayabilir, öncelik verdiğiniz özellikleri ön plana çıkarabilirsiniz. Dilerseniz harita görünümünden, bulunduğunuz lokasyona en yakın şubeyi görebilmek de çok kolay.

arabam garaj servis bakım

Listelenen seçenekler arasından ihtiyaçlarınıza cevap veren bir şubeyi seçtiğinizde karşınıza yağ filtresi, hava filtresi ve polen filtresi gibi standart değişim seçenekleri çıkıyor. Bunun yanı sıra akü kontrolü, ateşleme kontrolü ve fren sistemi kontrolü gibi kontrol seçenekleri de kategorize ediliyor. İstediğiniz işlemi seçtikten sonra açılan takvimden uygun tarih ve saate rezervasyon oluşturabiliyorsunuz. Rezervasyonun yapılabilmesi için ruhsat sahibinin ve aracın bilgileri gerekiyor. Ardından ödeme adımını da tamamlayarak rezervasyonunuzu başarıyla gerçekleştirebiliyorsunuz.

İşlemlerinizi Anlık Takip Edin

arabam garaj’da servis ve bakım hizmeti için rezervasyon oluşturabildiğiniz gibi işlemlerinizin takibini yapmanız da son derece kolay. Bunun için arabam.com mobil uygulamasındaki İşlemlerim sekmesini ziyaret etmeniz yeterli. Buradan arabam garaj üzerinden yapacağınız tüm servis ve bakım işlemlerini görüntüleyebiliyorsunuz. Ayrıca arabanız servisteyken bu sekme üzerinden işlem durumunu anlık olarak takip edebilmeniz de mümkün. Aracınız merkeze ulaştığında, servise alındığında ya da işlemleri gerçekleştirilirken kolayca takip edebilirsiniz.

arabam garaj’ı hala kullanmaya başlamadıysanız hemen mobil uygulamaya aracınızın bilgilerini ekleyin ve fırsatlardan yararlanmaya başlayın!

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here