arabam garaj’da aracınızın tüm oto kuaför işlemlerini üç adımda kolayca gerçekleştirebileceğinizi biliyor muydunuz? Burada iç dış yıkamadan seramik kaplamaya, koltuk temizlemeden boya korumaya kadar her tür hizmete tek bir merkezden ulaşabilirsiniz. arabam garaj’ı kullanmak için tek yapmanız gereken arabam.com uygulamasına girip Garaj sekmesine geçiş yapmak. Sonrasında dilediğiniz hizmeti seçip, rezervasyon oluşturup, aracınızı seçtiğiniz merkeze götürebilirsiniz. İşte üç adımda oto kuaför hizmeti almak bu kadar kolay!

arabam garaj’da Sizi Neler Bekliyor?

Arabanızın ihtiyaçlarını takip edip gerekli işlemleri yaptırmak için farklı yerlerde hizmet araştırmanıza gerek yok. Gelin arabam garaj‘a, burada periyodik bakımdan lastik alışverişine kadar dilediğiniz her tür işlemi kolayca halledin. Oto kuaför alanında; iç dış yıkama, detaylı iç temizlik, boya koruma ve seramik kaplama gibi pek çok hizmet arabam garaj’a özel indirimli fiyatlarla size sunuluyor. Bu fırsatlardan yararlanmak için tek yapmanız gereken arabam.com mobil uygulamasına girmek. Sonrasında sağ altta yer alan Garaj sekmesine geçiş yaparak aracınızla ilgili tüm işlemlere tek tıkla ulaşmanın konforunu yaşayabilirsiniz.

Oto Kuaför Hizmetleri Nasıl Satın Alınıyor?

arabam.com mobil uygulamasından Garaj’a girdiğinizde sizi farklı seçenekler karşılıyor. Buradan dilerseniz kampanya ve paketleri inceleyebilir, oto yıkama ve temizlik işlemleri için tekliflere göz atabilir ya da boya koruma, kaplama ve diğer işlemler hakkında bilgi alabilirsiniz. Bir kategoriyi seçtikten sonra sunulan hizmetlerin listesini görebilirsiniz. Örneğin oto yıkama ve temizlik için uygun merkezi aradığınızı varsayalım. İlgili kategoriye girdiğinizde dış oto yıkama, susuz araç yıkama veya iç-dış yıkama gibi hizmetlerin fiyatlarıyla birlikte sıralandığını görürsünüz. Aralarından seçim yaptığınızda ise bu hizmeti sunan merkezleri görebilirsiniz. Detay sayfalarında hem yapılan işleme dair bilgiler hem de sunulan fiyat teklifi yer alıyor. Bir sonraki adımda harita üzerinden bulunduğunuz lokasyona en yakın şubeyi görüntüleyerek seçim yapabiliyorsunuz. Son olarak tarih seçimiyle birlikte ad-soyad ve araç bilgilerini de girerek ödeme adımına geçebiliyorsunuz.

Üstelik İşlemlerim menüsünden aracınızın süreçlerini takip edebilmeniz de mümkün. Altta yer alan İşlemlerim sekmesine tıklayıp Oto Kuaför bölümüne girin. Burada aldığınız hizmeti görüntüleyerek durum bilgisini takip edin.

arabam garaj’ı hala kullanmaya başlamadıysanız hemen mobil uygulamaya aracınızın bilgilerini ekleyin ve fırsatlardan yararlanmaya başlayın!

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here