OpelConnect İle İçiniz Rahat, Aracınız Konforlu

3
2114
OPEL-OPELCONNECT
OPEL-OPELCONNECT

OpelConnect piyasaya sürüldü. Gelecekte, Opel sürücüleri yeni hizmetle iyi bir şekilde entegre sistemlere bağlanacak ve korunabilecekler. Çevrimiçi trafik bilgisine sahip canlı navigasyon, arıza arama ve uygulama üzerinden uzaktan kumanda sayesinde kendilerini daha rahat hissedecekler. Ek olarak, OpelConnect hizmetlerine ve daha fazla bilgiye araç içi bilgi-eğlence sisteminin renkli dokunmatik ekranı (Apple CarPlay ve Android Auto ile uyumlu) veya myOpel uygulamasıyla akıllı telefon aracılığıyla erişilebilir. OpelConnect, IAA Frankfurt Uluslararası Otomobil Fuarı’nda görücüye çıktı.

Sistem, yeni Corsa, Crossland X ve Grandland X’ten Combo Life, Combo Cargo, Zafira Life ve Vivaro’ya kadar Opel modelleri için mevcuttur. OpelConnect, Multimedia Navi ve Multimedia Navi Pro bilgi-eğlence sistemlerine sahip Opel otomobillerinde ve yeni Corsa-e ve Grandland X Hybrid4’te standarttır. Ayrıca, yakıt tüketimi: WLTP 1,4-1,3 l / 100km, 32-29 g / km CO2; NEDC 1,5 l / 100km, 35-34 g / km CO2, tüm değerler ağırlıklı, birleşik ve başlangıç ​​değerindedir.

OpelConnect ile Anında Yardım ve Optimum Duruma Genel Bakış

OpelConnect-Hizmeti
OpelConnect-Hizmeti

Hava yastıkları veya emniyet kemeri gergileri bir kazada açılırsa, yerel Kamu Güvenliği Yanıtlama Noktasına (PSAP) otomatik olarak bir acil durum çağrısı yapılır. Araçtan cevap alınamazsa, PSAP olay saati, kaza yapan aracın konumu ve seyahat yönü dahil olmak üzere kazanın ayrıntılarını kurtarma hizmetlerine gönderir.

Acil Durum ve Arıza Çağrıları

Bir acil durum çağrısı, aynanın üzerindeki tavandaki kırmızı SOS düğmesine iki saniyeden uzun süre basılarak manuel olarak da tetiklenebilir.

Arıza çağrısı, sürücüyü Opel mobilite hizmetine bağlar. Müşteri isterse konum ve teşhis verileri, arıza zamanı, su ve yağ sıcaklıkları gibi önemli bilgiler ve bakım uyarıları otomatik olarak gönderilebilir.

Sürücüler, myOpel uygulaması ve Araç Durumu ve Bilgi servisi aracılığıyla arabaları hakkında bilgi alabilir. Mevcut veriler, kilometre performansını, ortalama yakıt tüketimini, servis aralıklarını ve yeniden doldurmaları içerir. Ayrıca planlanmış bir servis yaklaşıp yaklaşmadığını hatırlatır. Sahibine ek olarak, Opel ortağına servis aralıkları ve diğer teklifler hakkında da bilgi verilir, böylece bir randevu ayarlanabilir.

OpelConnect Sayesinde Araç Fonksiyonlarının Uzaktan Kontrolü

OpelConnect-uzaktan
OpelConnect-uzaktan

Örneğin dolu bir otoparkta aracı bulmak için kapı kilitleme / kilit açma veya kornanın ve ışıkların etkinleştirilmesi gibi işlevler Remote Services işlevi aracılığıyla çalıştırılabilir. Corsa-e veya Grandland X Hybrid4 gibi elektrikli modellerle, şarj durumu kontrol edilebilir. Şarj süreleri ve termal ön koşullandırma da uygulama aracılığıyla programlanabilir.

3 YORUMLAR

  1. Opel entegre sistemlerle kullanıcılarını premium hissettirmekte çok başarılı. Teknolojik ve donanımsal özellikleri ile rahat ve güvenli bir kullanım sunuyor

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here