Opel Mokka Birinci Yaşını Kutluyor!

0
1316
opel mokka, önden görünüm, beyaz ve yeşil renk

Opel Mokka birinci yaşını kutluyor. B sınıf SUV modelin ilk tanıtımının üzerinden tam 1 yıl geçti. Bu bir sene içerisinde yeni nesil SUV model Türkiye pazarında da güçlü bir yer edinmeyi başardı. Cesur ve dinamik bir tasarıma sahip olan Mokka sadece gelişmiş sürücü destek sistemlerinden ibaret değil. Aynı zamanda yenilikçi teknolojileri de bünyesinde barındırıyor. Bu özellikleri sayesinde de Türkiye’deki ilk yılında 5 bin adet satışı gerçekleşti. Kendi sınıfının en iyilerinden olan bu model, başarısını 2022 yılının ilk yarısında da sürdürdü.

Çağdaş Dış Tasarımıyla Opel Mokka

opel mokka, yeşil renk, önden görünüm

Alman otomobil üreticisi bu modelde çağdaş tasarım anlayışını yansıtıyor. Böylece gelecekteki tasarım anlayışını da Mokka üzerinden gösteriyor. İlk olarak geçen sene Türkiye pazarıyla tanışan SUV model, şimdiden pazarın en sevilenlerinden biri olmayı başardı bile. Müşteriler için özelleştirmeler sağlayan Mokka, tam 6 farklı renk seçeneğine sahip. Ayrıca çift renk tavan ve siyah kaput seçeneklerini içeriyor.

Türkiye’de 5 Bin Adet Satıldı

opel mokka, yeşil renk, önden görünüm

Kendi sınıfında rakip tanımayan SUV model, Türkiye’de bir sene içerisinde tam 5 bin adet satıldı. Her ne kadar bir yaşını yeni doldurmuş olsa da Opel Mokka hem tasarımı hem de performansıyla oldukça iddialı. Otomatik şanzıman sistemine sahip olan model, Türkiye’de her 10 müşteriden birinin tercihi olmayı başardı. Ayrıca Mokka sadece rakiplerini geri bırakmakla kalmıyor. Aynı zamanda Opel’i tercih edenlerin yüzde 15’i de Mokka’yı seçiyor.

Opel Mokka Yeni Yaşına Yeni Hedeflerle Giriyor

opel mokka, üstten görünüm, yeşil renk

130 beygir gücünde 1.2 litrelik benzinli bir motoru olan Mokka, otomatik şanzıman sistemiyle birlikte çalışıyor. Bu sayede özellikle şehirde son derece iyi bir performans gösteriyor. Ayrıca yakın zamanda elektrikli modeli de çıkacak olan yeni nesil SUV model Mokka-e ile de çevre dostu bir kimlik kazanmış olacak. Böylece marka satışların çok daha artmasını ve Mokka’nın kendi sınıfında lider konumuna yükselmesini hedefliyor.

İkinci El Opel Mokka Modelleri

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here