New York Otomobil Fuarı Kapılarını Açıyor

0
1063

Dünyanın en büyük otomobil fuarları arasında olan New York Otomobil Fuarı 25 Mart tarihinde kapılarını açıyor. 3 Nisana kadar sürecek olan fuara 1 milyon kişinin ziyaret etmesi bekleniyor.

Otomobil dünyasının merakla beklediği otomobil fuarlarının başında gelen New York Otomobil Fuarı‘nda sergilenecek olan yeni modellerler yerlerini aldı. 2017 model otomobillerin sergilendiği fuarda, hangi marka hangi modellerini tanıtacak?



Mercedes Benz

Mercedes Benz New York Otomobil Fuarı’nda beklenildiği gibi 2017 model araçlarını sergileyecek. Fuarda marka SUV sınıfında yer alan Mercedes Benz GLC modelinin iki versiyonu tanıtacak. Mercedes Benz GLC Coupe ve Mercedes Benz AMG GLC Twin Turbo. Tasarım anlamında büyük bir yenilikle karşılaşmayacağımız Mercedes GLC versiyonlarının motorları artık daha güçlü olacak. Mercedes Benz E Serisi ve Mercedes Benz E Serisi AMG, modelleri de New York Otomobil Fuarı’nda karşımıza çıkacak.

Audi

Audi standında süper spor modeli Audi R8 Spyder modelinin 2017 versiyonunu tanıtacak. 5.2 litrelik V10 motora sahip olan Audi R8 Spyder, S-Tronic çift kavramalı şanzımanla 540 HP güç üretiyor. 100 km hıza ise 3.6 saniyede ulaşıyor.

Fiat

Fiat ise fuarda efsanevi modeli Fiat Spider 124 modelinin Abarth versiyonunu sergileyecek. Ön tamponunda yapılan yenilik ile agresif bir görünümle karşımıza çıkacak olan Fiat Spider 124 Abarth, özel kaput rengiyle de gücünü gözler önüne seriyor.

Volkswagen

Volkswagen standında ise Golf Alltrack modeli ziyaretçileri karşılayacak. 2017 yılında piyasaya çıkacak olan modeli sergileyen Volkswagen, aracın hafif arazi özelliklerini daha da geliştirdiğini belirtiyor.

Hyundai

Hyundai, New York’da hibrit otomobil teknolojisini bir adım öteye taşıyor. Kore lansmanıyla dünyaya tanıtılan Hyundai Ioniq, plung-in benzinli hibrit ve elektrikli hibrit (HEV) motorlarını sadece tek bir gövde de buluştuğu ilk otomobil. Hibrit otomobiller arasında en az yakıt tüketimiyle en yüksek performansı sunduğu söylenen Hyundai Ioniq, 1.6 benzinli ve Lityum-İyon Polimer pil ile beslenen elektrikli bir motora sahip.

Kia

Kia, Cadenza modelinin ikinci neslini dünyaya lanse ediyor. Lüks sedan sınıfında yer alan Kia Cadenza tasarımıyla adeta göz dolduruyor. Kia’nın genel tasarım anlayışının dışında yer alan Kia Cadenza, 3.3 litrelik 290 HP güç üreten V6 motora sahip.

JEEP

New York Otomobil Fuarı’nda Jeep standında markanın yeni SUV modeli Jeep Grand Cherokee Trailhawk dünyaya tanıtılacak. Arazi özelliği en üst seviyede olan Jeep Grand Cherokee Trailhawk, 2013 yılında tanıtılan özel üretim Jeep Traihawk modeliyle benzer tasarım özelliklerine sahip.

Alfa Romeo

Alfa Romeo 500 HP’lik sedan modeliyle New York Otomobil Fuarı’nda yer alacak. Alfa Romeo Giulia, sedan konforuyla spor otomobil performansını bir arada sunuyor.

Porsche

Porsche Macan yeni versiyonu ile New York Fuarı’nda ortaya çıkacak. Dört silindirli turbo bir motora sahip olan Porsche Macan, ilk olarak ABD’de satışa çıkacak. 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here