Japon otomobil üreticisi Mitsubishi Lancer Evo X’in avantajları… Hızlı sedan severlerin en favori arabalarından biri de Mitsubishi’nin Lancer Evo X modelidir. Tasarım ve teknik özelliklerini incelediğimiz zaman çok yetenekli bir spor otomobil olduğunu görmekteyiz. Ayrıca Lancer Evo X, sınıfının liderleridir. Bugünkü içeriğimde çok sevdiğim ve sahip olmak istediğim otomobilin avantajlarını sıralayacağım. Japon otomobil üreticisi Mitsubishi, birçok farklı modelde araç üretmektedir. Ayrıca ürettiği araçlar kusursuz ve sağlam olması ile bilinmektedir. Japon otomobil üreticisi, otomotiv endüstrisine yol veren nadir markalardan biridir. Özellikle ülkemizde Pick-up modelleri çok popülerdir. Ayrıca Mitsubishi Lancer Evo X, ülkemizde nadir bulunmaktadır. Bu yüzden çok değerli bir otomobildir.

Otomatik ve manuel şanzıman modellerine sahip olmasıMitsubishi Lancer Evo Xin Avantajları

Evo X’ler beş ileri manuel şanzıman ve altı ileri çift kavramalı otomatik şanzıman olarak üretildi. Özellikle otomobil sürmeyi seven insanlar, marka/modelin manuel şanzıman versiyonuna sahip olmak istemektedir. Bunun en önemli sebebi; güçlü ve torklu olan Lancer Evo X, manuel şanzımanda bambaşka bir sürüş stiline sahiptir. Ayrıca aracın otomatik versiyonu da kabiliyetli sürüş stiline sahiptir. Fakat bilinen en büyük gerçek; manuel şanzımanlı araçların, otomatik ve yarı otomatik şanzımanlı araçlara göre çok daha iyi sürüş ve dinamik sürüş zevkine sahiptir. Tabii ki de bu düşünce marka ve modele göre değişiklik gösterebilmektedir. Fakat Mitsubishi Evo X’lerin 5 ileri manuel şanzımanı, altı ileri çift kavramalı otomatik şanzımanına göre çok daha eğlencelidir.

Hem spor hem de aile otomobili olabilmesi  Mitsubishi Lancer Evo Xin Avantajları

Mitsubishi Lancer Evo X, hem spor hem de aile otomobili olarak tercih edilmektedir. Özellikle daralan ekonomileri ve insanların park yeri sıkıntılarını göz önüne aldığımız zaman tek otomobilin birçok farklı işleve sahip olması büyük bir avantajdır. Böylece Mitsubishi Lancer Evo X’te birçok farklı ihtiyaca karşılık vermektedir. Sedan model olmasından dolayı iç yaşam alanları ve bagaj hacimleri geniştir. Ayrıca motorunun üstün performansa sahip olmasından dolayı da spor otomobil olarak değerlendirilmektedir. Otomobilin hızlanma, yol tutuşu, fren mesafesi, yakıt ekonomisi gibi birçok avantajı bulunmaktadır. Mitsubishi Lancer Evo X, şehir içi ve dışı yolculuklarınızı son derece konforlu ve güvenli olmasını sağlamaktadır. Kısacası Mitsubishi Lancer Evo X’in Avantajları, aracın sevilmesini sağlamaktadır.

İkinci El Mitsubishi Lancer Evo X İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here