Lexus LS 500h İncelemesi Mükemmelliğin Temsilcisi 

0
2563
Lexus LS 500h

Lexus LS 500h hybrid teknolojisi sayesinde yüksek performansı ve verimli sürüş deneyimini bir arada sunuyor. Oldukça sportif sürüş dinamiklerine sahip olan otomobil her an gücü hissetmenizi sağlıyor. Gelişmiş süspansiyon sistemi ve yeni yürüyen aksamıyla benzersiz bir konfor deneyimi sunuyor. Sportif sürüş dinamiklerini konforla bir arada sunan Lexus LS 500h rafine bir sürüş deneyimlemenizi sağlıyor. 

Lexus LS 500h Hybrid’in Gücü 

Lexus LS 500h

3.5 litre altı silindirli benzinli motor 359 PS güç üretiyor. 0-100 km hızlanmasını 5,5 saniyede tamamlayıp maksimum 250 km hıza ulaşıyor. Hybrid teknolojisi ile verimliliği ve yüksek performansı bir arada sunuyor. Şehir içinde 8.5 litre ve şehir dışında 6.6 litre yakıt tüketim değerlerine sahip olan Lexus LS 500h karma kullanımda ortalama 7 litre yakıt tüketiyor.

Kusursuz Konfor Deneyimi 

Lexus LS 500h

Lexus LS 500h lüks ve zarif iç yaşam alanıyla kendinizi özel hissetmenizi sağlıyor. Abartıdan uzak şık detayların ön planda tutulduğu iç mekan tasarımı oldukça etkileyici görünüyor. Otomobilin  görünen bütün noktalarında deri ve süet malzemeler yer alıyor. Ayrıca konsollarda kullanılan ahşap kaplamalar oldukça zarif görünüyor. Lexus LS 500h’ın koltuklarının rahatlığı kesinlikle övgüyü hak ediyor. Elektrikli hafızalı koltuklar oturduğunuz andan itibaren yorgunluktan ve stresten arınmanızı sağlıyor. Isıtmalı ve soğutmalı koltuklar farklı hava koşullarında sizin için en uygun sıcaklığı sunuyor. Otomobilin üç kollu deri direksiyonu oldukça şık görünüyor. Direksiyon üzerine konumlandırılan fonksiyonel kumandalar sayesinde aracın sürüş asistanları, multimedya sistemi ve şanzımanı kontrol edilebiliyor. Isıtma özelliği bulunan direksiyon soğuk havalarda rahat etmenizi sağlıyor. 4 bölgeli dijital klima akıllı iklimlendirme özelliğiyle otomobilin içinin sürekli ferah olmasını sağlıyor.

Havalı süspansiyon sistemi araç park halindeyken kendini otomatik indirip siz araca bindikten sonra tekrar yükseltiyor. Gelişmiş süspansiyon sistemi kötü zeminlerde ve hava koşullarında bile maksimum konfor sunuyor. Lexus LS 500h’ın virajlarda oldukça stabil kalmasını sağlayıp sürüş güvenliğini artırıyor. Adaptif değişken süspansiyon sistemi farklı sürüş modlarında kişiselleştirilebilir sürüş deneyimi sunuyor. 

12.3 inçlik multimedya ekranı ön konsolda oldukça modern ve zarif görünüyor. Ön konsolun içine gömülmüş bir şekilde duran multimedya ekranı güneş ışıklarından etkilenmeyip maksimum görüntü kalitesi sunuyor. 12 hoparlörlü Pioneer ses sistemi oldukça kaliteli bir ses deneyimi sunuyor.

Sürüş Destek Sistemleri ve Güvenlik Asistanları 

Lexus LS 500h gelişmiş sürüş teknolojileriyle son derece güvenli ve konforlu bir sürüş deneyimi sunuyor. 6 farklı sürüş modu bulunan Lexus LS 500h sizin için en uygun sürüş dinamiklerini sunup özel bir sürüş deneyimlemenizi sağlıyor.

Adaptif uzun far asistanı karşı şeritten gelen araçları algılayıp ışık şiddetini ve yayılımını otomatik olarak ayarlıyor. LED farlar oldukça etkili bir görüş mesafesi sunup özellikle gece yolculuklarını oldukça güvenli hale getiriyor. 

Dinamik radarlı hız sabitleme sistemi sistemi Lexus LS 500h’ın önündeki araçlar ile arasında güvenli bir mesafe bırakarak hıza gerektiğinde müdahale ediyor. Otomobilin önündeki araç yavaşladığı zaman hızı düşürüp araç uzaklaştığı zaman hızı arttırıyor.  Çarpışma önceleyici güvenlik sistemi öndeki araçlarla güvenli takip mesafesinin birden ihlal edildiği ve otomobilin önüne aniden çıkan bir yayayı algıladığı zaman devreye girip aracın güvenli bir şekilde durmasını sağlıyor. Olası kaza durumlarında yükselen kaput aracın alabileceği hasarı azaltıyor. 

Arka çapraz trafik uyarısı ve frenleme özelliği geri manevra yaptığınız esnada kör noktadan yaklaşan araçları algıladığında uyarı verip otomatik olarak fren yapıyor.  Yokuş kalkış desteği, kör nokta uyarı sistemi, şerit izleme asistanı, ileri şerit takip asistanı ve diğer sürüş destek sistemleri Lexus LS 500h’ın konforunu üst seviyeye çıkarıyor. 

Lexus LS 500h Fiyatları 

Lexus LS 500h hybrid modeli 3.100.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 

Sıfır KM Lexus 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here