ID. 2ALL! Volkswagen’in En Küçük Elektrikli Arabası Tanıtıldı

0
1525
ID. 2ALL

Volkswagen en yeni üyesi olan ID. 2all modelini tanıttı.

Tamamen elektrikli olan model, markanın en yeni modeli olarak karşımıza çıktı. Volkswagen’in gelecek vizyonunu yansıtan önemli bir araç olan ID.2all modeli, elektrikli araca geçiş sürecindeki sektör açısından da önemli bir araç.

Küçük boyutları ve tamamen elektrikli motoru ile yollara çıkmaya hazırlanan model, 25.000 Euro’luk fiyatın altında olacak.

Volkswagen ID.2ALL Özellikleri Nelerdir?

Önden çekişli olan aracın, 450 km menzil sunacağı konuşuluyor. Volkswagen Grubu’nun modüler elektrikli platformunun (MEB) en son versiyonu üzerine geliştirilen model %10’dan %80’e kadar olan şarjını 20 dakikadan az bir sürede tamamlayabilecek.

Volkswagen Binek Araç CEO’su Thomas Schäfer, “ID. 2all, markayı nereye götürmek istediğimizi gösteren bir model. Müşterilerimize yakın olmak ve harika bir tasarımı, en iyi teknolojiyle birlikte sunmak istiyoruz. Elektrikli mobiliteyi kitlelere ulaştırmak için dönüşümü hızla uyguluyoruz.” dedi.

2025 yılında müşteri ile buluşturmayı hedefledikleri modelin, 0-100 kilometre hızlanması ise 7 saniyenin altında tamamlanıyor.

490 LT yükleme hacmi olan araç, küçük sınıfta yer almasına rağmen oldukça büyük bir yükleme alanına sahip diyebiliriz.

Teknolojik donanımla ile beslenen modelde, IQ.Light aydınlatmalar, Travel asist sürüş destek sistemi ve elektrikli rota planlayıcı gibi özellikle olacak.

Volkswagen Türkiye, Twitter’dan yapığı paylaşım ile ;

Volkswagen Tarihine bir not: ID. 2all, markanın ilk önden çekişli %100 elektrikli modeli olacak.” dedi.

Önümüzdeki günlerde araç hakkında daha fazla bilgiye sahip olacağız. Henüz Türkiye’ye gelişi ve satış fiyatıyla ilgili bir bilgi paylaşılmadı.

TOGG Fiyatı Açıklandı!

     

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here