Genesis G80 İncelemesi 2021 

0
1402
Genesis G80

Genesis G80 karakteristik ve modern tasarımıyla son derece zarif görünüyor. Dış mekandaki keskin hatlar ve sportif detaylar otomobile dinamik bir görünüm kazandırıyor. Yeni nesil sürüş destek sistemleri ve güvenlik asistanları oldukça konforlu bir sürüş deneyimlemenizi sağlıyor. Modern ve konforlu iç yaşam alanı kusursuz bir yolculuğun temelini oluşturuyor. 

Genesis G80 Motor Seçenekleri ve Sürüş Dinamikleri 

Genesis G80

Genesis G80 iki farklı motor seçeneğiyle satışa sunuluyor. Yüksek performansı ve yeni nesil sürüş destek sistemleriyle her iki versiyonu da oldukça keyifli ve konforlu bir sürüş deneyimi sunuyor. 2.5 litrelik turboşarjlı benzinli 4 silindirli motor 300 HP güç ve 420 NM tork üretiyor.  3.5 litrelik turboşarjlı V6 benzinli motor seçeneği 375 HP güç ve 530 NM tork üretiyor. Her iki versiyon da 8 ileri otomatik şanzıman ile sunuluyor. Otomobilin konforlu sürüş dinamikleri kusursuz bir yolculuk deneyimi yaşatıyor. 

Şık ve Modern İç Yaşam Alanı 

Genesis G80

Yeni Genesis G80 zarif çizgilerin ön planda tutulduğu modern iç yaşam alanıyla dikkat çekiyor. İç mekanın genelindeki malzeme kalitesi premium bir otomobilin içerisinde olduğunuzu hissetmenizi sağlıyor. Ahşap kaplamalar ve krom detaylar uyum içinde oldukça şık bir atmosfer oluşturuyor.  

Genesis G80

Genesis G80 ’nin koltukları oldukça rahat görünüyor. Elektrikli ayarlanabilir hafızalı koltuklar üst seviyede konfor vadediyor. Isıtma ve soğutma özelliği bulunan koltuklar farklı hava koşullarında vücut ısınızı korumanızı ve yolculuğun tadını çıkarmanızı sağlıyor. 

Otomobilin arka yaşam alanı fonksiyonel donanımlarla çok daha eğlenceli hale geliyor. Geniş diz ve baş mesafesi arkada oturan yolcuların rahat etmesini sağlıyor. Arka kol dayama üzerine konumlandırılan kontrol paneli işlevsel özellikleriyle öne çıkıyor. Arka tarafta oturan yolcular kol dayamaya konumlandırılan kontrol paneli sayesinde koltukların ısıtma ve soğutma ayarını, arka yaşam alanının klima kontrolünü ve aracın multimedya  sistemini kontrol edebiliyor. 

14.5 inçlik multimedya ekranı ve 12.3 inçlik dijital gösterge ekranı oldukça hızlı ve akıcı çalışıyor. Yüksek görüntü ve renk kalitesi keyifli bir multimedya deneyimi yaşatıyor. Dijital ekranlar üzerinden aracın verileri anlık olarak takip edilebiliyor. 360 derece kamera sistemi aracın tüm çevresini rahatlıkla görebilmenizi sağlıyor. Genesis Connected Services uygulaması sayesinde mobil cihazlar üzerinden aracın çevresi uzaktan görüntülenebiliyor. 

Genesis G80  Sürüş Destek Sistemleri ve Güvenlik Asistanları 

Genesis G80

Makine öğrenimi özelliğine sahip  Adaptif Hız Sabitleme Sistemi sürüş tarzınızı ve dinamiklerinizi gözlemler. Bu sayede sistem sizin sürüş şeklinizi taklit ederek size özel bir sürüş deneyimi sunar. Otoyol sürüş yardımı yalnızca önünüzdeki diğer araçlarla aranızdaki güvenli mesafeyi korumakla kalmaz aynı zamanda istendiğinde şerit değişiklikleri yapmanıza da yardımcı olur.

G80’in bulutta barındırılan profilleri, sürüş deneyiminizin neredeyse tamamen özelleştirilmesine olanak tanır. Bulut sistemi sayesinde genel araç tercihlerini, ses ayarlarını ve navigasyon tercihlerini otomatik olarak uygulayarak koltuk konumunuzdan çok daha fazlasını hatırlar.

Uzaktan akıllı park yardımı aracın içinde olmanıza gerek kalmadan otomatik olarak park eder. Güvenli çıkış yardımı arkadan gelen araçları algıladığında bir uyarı verir. Müdahale etmemeniz durumunda otomatik frenleme yapar. 

Önce uyarı veren ve ardından gerekirse frene basan Ön Çarpışma Önleme Asistanı öndeki araçları ve yayaları algılayarak olası bir çarpışma durumunda hem sizin hem de onların güvenliğini sağlamaya çalışır.

Mümkün olan her durumda en güvenli sürüşü sağlayan Şeritte Kalma Asistanı şerit işaretlerini algılar ve bir tarafa çok fazla saparsanız direksiyonu yönlendirmeye yardımcı olarak aracınızın şeridinizde kalmasını sağlar. Kör nokta uyarı sistemi aracın sağından ve solundan gelen diğer araçları tespit ederek sesli ve görsel uyarı verir. Bu sayede şerit değiştirirken dikkatsizlikten kaynaklanan kazaların önüne geçer. 

Elektronik Kontrollü Süspansiyonu sistemi ön camdaki kamerasıyla yolu anlık olarak tarar ve analiz eder. Yolun durumuna göre en uygun süspansiyon sertliğini ayarlar.

İkinci El Araçlar 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here