Ford Otosan, E-Tourneo Custom modelini tanıttı. Şirket, uzun yıllardır minibüs serisine öncülük eden Tourneo Custom serisinin tam elektrikli halini görücüye çıkarttı. Ayrıca bu model, Ford Otosan’ın Kocaeli fabrikalarında üretilecek. Yeni Ford E-Tourneo Custom modeli, çok amaçlılık ve konforu bir arada sunuyor. Ayrıca model, yüksek verimli güç aktarma sistemi ile 370 kilometre menzile kadar ulaşabiliyor. Model ile ilgili tüm detayları ise siz değerli okuyucularımız için derledik.

Ford E-Tourneo Custom, 2024 Yılında Avrupa’da

Ford E-Tourneo Custom modeli sadece 1 yıl aranın ardından Avrupa’da satışa sunulacak. Ayrıca şirket, bu modelle birlikte 3 farklı modeli daha Avrupa’da satışa çıkartacak. Yeni elektrikli Tourneo modeli, 8 kişiye kadar konforlu koltuk kapasitesine sahip. Model, bu özelliği ile hem kişisel hem de ticari kullanıcıların ilgisini çekmeyi hedefliyor. Ford E-Tourneo Custom modeli Van, Kombi, Kombi Van ve Minibüs gövdeleriyle satışa çıkacak. Ayrıca model, bir çok son teknoloji özelliğe de sahip olacak. Bunlar arasında ise yeni model raylı koltuklarla ultra esnek kullanım seçenekleri, otomatik elektrikli kayar yan kapılar, B&O ses sistemi,2 dijital kart anahtar, panoramik cam tavan ve eğimi ayarlanabilen yenilikçi bir direksiyon simidi gibi özellikler mevcut. Diğer yandan ise model, optimize şasi mimarisi, bağımsız arka süspansiyonları ve sessiz motoru ile sürüş konforunu farklı bir seviyeye taşımaya hazırlanıyor.

Modelin teknik kısmına göz atacak olursak ise 74 kWh batarya gözümüze ilk çarpan şey oluyor. Ayrıca model, yüksek yoğunluğa sahip batarya hücresi ve 160 kW elektrik motoruna da sahip. Diğer yandan yeni elektrikli Tourneo’nun, 2000 kg maksimum çekme ve hatırı sayılır bir yük taşıma kapasitesi de bulunuyor. Tüm bunları göz önüne aldığımızda ise yeni Ford E-Transit Custom modeli hem maksimum konforu hem de maksimum performansı bir arada sunmaya geliyor diyebiliriz. Peki sizler bu model hakkında ne düşünüyorsunuz?

Satılık Tüm Ford Minivan Modellerini İnceleyin⇒

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here