DFSK Midi Maxi İncelemesi

0
3841
Yeni Midi Maxi DFSK

DFSK Midi Maxi İncelemesi

Hafif ticari araç segmenti Türkiye’de son iki yılda ciddi oranda büyüdü. Ticaretle uğraşanlar kadar köy ve kasabalarda yaşayanlar da hafif ticari modelleri tercih etmeye başladı. Hatta OffRoad düşkünleri özlelikle artan vergiler nedeniyle bazı pickup modellerine yöneliyor.

Pek çok otomobil sektörü araştırması gösteriyor ki 2018 model Pickuplar ya da 2019 model pickuplar sanılandan fazla popüler olacak. Önümüzdeki bir kaç yıl içinde son model pickupları çok daha fazla şehir yollarında göreceğiz.

DFSK Marka Ticari Modelleri

Ticari araç segmentinde Türkiye’de çok güçlü bir yer açan markalardan biri de DFSK markası. Özellikle uygun fiyat politikasına rağmen kalite algısını düşürmemesi ile dikkat çeken DFSK araçları daha fazla tercih edilmeye başlandı. Bunda DFSK Türkiye temsilcisi Şahsuvaroğlu Dış Ticaret’in DFSK kampanyalarının da payı var. Biz de özlelikle 2018’in ilk çeyreğinde yaptığı kampanyalarla dikkat çeken DFSK’nın Midi Maxi modelini inceledik. İşte 2018 model Midi Maxi hakkında detaylar…

Ölçüler Önemli!

Öncelikle konu, hafif ticari bir araç olunca en önemli ihtiyaç da yük taşıma kapasitesi oluyor. DFSK Midi Maxinin yük taşıma kapasitesi şöyle: 2240mm uzunluğunda bir kargo alanı var. Ayrıca DFSK Midi Maxi’nin bagaj hacmi ya da yük taşıma kapasitesi 907 kg.

Konforlu İç Mekan!

DFSK Midi Maxinin iç mekanı son yıllarda ticari araç teknolojisine yapılan yatırımların bir örneği aslında. Eskiden ticari modellerde markalar, iç mekanın konforuna pek önem vermezken şimdi işler, epey değişti. Artık, iç mekan konforu hatta prestiji çok önemseniyor. Önde 100 derece ayarlanabilen, arkada 130 deteceye kadar yatırılabilen koltuk ayarı, yüksek ağırlık taşırken bile manevra kabiliyetini düşürmeyen elektrikli direksiyon, dijital gösterge paneli aracın sürücüsüne ve yolcularına sunduğu konfor detaylarından bazıları.

DFSK Midi Maxi’nin İçine Detaylı Olarak Bakalım mı?

Elektrikli direksiyon, dijital gösterge paneli ve kaliteli malzemeden tasalanmış konforlu iç mekan hemen dikkat çekiyor. DFSK Midi Maxi’nin içindeki diğer detaylar da şöyle:

DFSK Midi Maxi Ses Sistemi Nasıl?

Araç kullanırken müzik dinlemek hatta çalışırken müzik dinlemek sanıldığından daha önemli. Hem rahatlatıyor hem de motive ediyor. Ama ne tür müzik dinlediğiniz de önemli tabi. DFSK Midi Maxi ses sisteminde radyo çalar, MP3 çalar (USB ve SD kart uyumlu) sunuluyor.  Ayrıca 2 adet hoparlör standart olarak sunuluyor.

Klima, iki yöne ayarlanabilir koltuklar, küllük ve çakmak da yine standart olarak sunuluyor. İç ışıklandırma, dijital gösterge paneli de önemli ayrıntılar.

DFSK Midi Maxi modelini yakından incelemek için siz en yakın Şahsuvaroğlu Showroom’unu ziyaret edebilirsiniz.

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here