Delphi’den Otomobiller İçin Yeni Arıza Tespit Sistemi

0
1106

Delphi, otomobiller için yeni arıza tespit sistemi üretti. Delphi Technologies DS yazılımında bir dizi yenilikler yaptı. Ayrıca Delphi, yeni model araçlarla uyum sağlamak için arıza tespit cihazlarında önemli gelişim sağladı. Bununla birlikte ADAS çözümü; radarlı 198 modeli, kameralı 333 modeli kapsıyor. Diğer yandan ise BlueTech VCI ile aynı arıza teşhis yazılımı üzerinden bağlantı kuruyor. Bu sayede yazılım platformu paylaşılabiliyor ve teknisyenler için önemli bir kolaylık sağlıyor. Ayrıca lisanların kullanılabilirliği de önemli ölçüde artıyor.

Delphi Technologies Yeni Arıza Tespit Sistemi

BorgWarner’in çatısı altında bulunan Delphi Technologies, servislerin verimliliğini ve arıza teşhis kalitesini arttıran yeni arıza tespit sistemi sunuyor. BlueTech VCI ve ADAS ekipmanları 2021 yılında piyasaya çıktı. Ekipmanlar, kullanımı kolay sıfırlama özelliği ve kaliteli uzman arıza tespitleriyle öne çıkmakta. BlueTech VCI, Delphi’nin bugüne kadar OBD arıza teşhis cihazlarında en önemli değişiklikleri yaptığı lansman oldu. Diğer yandan ise BlueTech Araç Kontrol Ara yüzünün (VCI) işleme gücünde, CAN FD kanallarında, Passthru desteğinde ve entegre DoIP fonksiyonlarında donanımsal iyileştirmeler de yapıldı.

ADAS arıza teşhis çözümü, araç sistemlerindeki ADAS bağlantılı fonksiyonlarının tam kapsamlı onarımını veya değişimini sağladı. Bu sayede ADAS, bağımsız servisler için oldukça önemli bir hal alacağa benziyor. Delphi’nin ADAS çözümü; radarlı 198 modeli, kameralı 333 modeli kapsamakta. Ayrıca ADAS, BlueTech VCI ile aynı arıza teşhis yazılımı üzerinden bağlantı kuruyor. Bu sayede de teknisyenler için kolaylık sağlıyor ve lisansların kullanılabilirliğini arttırıyor.

Yeni Arıza Tespit Sistemi

Sistemin Birçok Önemli Artısı Bulunmakta

Delphi Technologies’in yeni arıza tespit sistemi, kendisini öne çıkaran birçok özelliğe sahip. Sistem, oldukça geniş olan ve genişlemeye de devam eden araç parkı kapsamına sahip. Uygulama, özellikle giderek artan elektrikli araçlarda ve yeni üretim araçlarda oldukça fazla kullanılmakta. 2022 yazılımının ilk versiyonu; 191 elektrikli ve hafif ticari araç modeli ile 24 ağır hizmet aracını ve çok sayıda benzersiz sistem seçimini kapsıyor. Diğer yandan ise sistemlerde önemli bir dahili hassas güvenlik ağ geçidi de mevcut. DS yazılımı ve BlueTech VCI, Fiat Chrysler Automobiles, Mercedes, Smart ve Volkswagen Audi Group’un dijital platformuna entegre olan güvenlik ağ geçidine doğrudan erişim sağlıyor. Ayrıca BlueTech VCI, Passthru J2534 özelliği sayesinde Renault grubu araçların güvenlik ağ geçidine de erişim sağlayabiliyor. Son olarak ise sistemin sahip olduğu doğru arıza çözümü, sistemi oldukça öne çıkartmakta. Çünkü bu özellik sayesinde araçtan alınan veriler, araç kalitesini ve performansını artırmaya yardımcı olarak kullanım süresinin maksimum seviyede ve oldukça uzun olmasını sağlıyor.

2. El Otomobil İlanlarını İncelemek İçin Tıklayın⇒

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here