2023 Ocak ayı Dacia sıfır araç kampanyaları belli oldu. Bu bağlamda Dacia da diğer otomobil üreticileri gibi araç sahibi olmak isteyen kullanıcılara özel fırsatlar sunuyor. Özellikle yeni yıl ile birlikte artan araç fiyatlarının ardından ise bu tip sıfır araç kampanyaları oldukça önemli bir hale geldi diyebiliriz. Bizler de siz değerli okuyucularımız için Dacia’nın tüm kampanyalarını detaylarıyla derledik.

Dacia Sıfır Araç Kampanyaları

1. Jogger

2023 Ocak ayı Dacia sıfır araç kampanyaları listemizde bizleri ilk olarak Jogger kampanyası karşılamakta. 2022 model Yeni Jogger Essential Turbo modeli için olan kampanya da şirket, müşterilerine özel kredi fırsatı sunmakta. Bu bağlamda 100.000 TL kredi için 12 ay vade ve %0,99 faiz fırsatı müşterilere sunulmakta. Yeni Dacia Jogger modelinin fiyatları ise şu anda 565.000 TL‘den başlıyor.

2. Tüm Dacia Modelleri

Listemizin ikinci sırasında bulunan kampanya ise tüm Dacia modelleri için geçerli durumda. Şirket yine müşterilerine tüm modeller için kredi fırsatı sunmakta. Buna göre Dacia model bir araca sahip olmak isteyenlere özel 100.000 TL için 12 ay vade ve %0,99 faiz oranı ile kredi fırsatı sunulmakta.

Satılık Tüm Dacia Modellerini İnceleyin⇒

3. Yakıt, Garanti ve İlk Bakım Kampanyası

Ocak 2023 Dacia sıfır araç kampanyaları listemizin üçüncü sırasında ise yakıt, garanti ve ilk bakım kampanyası mevcut. Bu kampanya kapsamında Dacia, 1.500 TL yakıt hediyesi  ve kampanya fiyatına dahil olarak, +1 yıl garanti ve ilk periyodik bakım paketleri fırsatları sunmakta. Fakat bu kampanyadan yararlanabilmek için Dacia Finans’tan kredi kullanılması zorunlu.

4. Online Alışverişe İlk Bakım Hediyesi ve Dosya Masrafsız Kredi Fırsatı

Listemizin son sırasında ise ilk bakım hediyesi kampanyası bulunmakta. Buna göre internet üzerinden Dacia model araç sipariş eden kullanıcılara özel aracın ilk bakımını kapsayan Maxxi Bakım ürünü hediyesi ve Dacia Finans’tan dosya masrafsız kredi fırsatı sunuluyor. Bu kampanyadan ise sadece satinal.dacia.com.tr üzerinden araç alan ve Dacia Finans’tan kredi kullanan müşteriler yararlanabiliyor.

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here