Makyajlı Tesla Model 3 test aşamasındayken kameralara yakalandı. Model 3, tam olarak 6 yıldır aramızda. Bu uzun sürenin ardından ise aracın makyajlanması beklenmekteydi. Açıkçası bu konuda bunun olmayacağına dair şirketten açıklamalar gelmişti. Fakat bu açıklamalara rağmen ne hikmetse yolda test halinde bir Tesla Model 3 kameralara yakalandı. Duyumlara göre ise araç, Project Highland adı altında bir makyaj operasyonu geçirmekte. Tüm bu ibareleri topladığımızda ise makyajlı Tesla Model 3 yakın zamanda karşımıza çıkacak diyebiliriz. İsterseniz şimdi lafı fazla uzatmayalım ve görselleri incelemeye başlayalım.

Makyajlı Tesla Model 3, Kamuflajları İle Yollara Çıktı

Makyajlı Tesla Model 3, test edildiği sırada kameralara takıldı. Gelen görüntülerde ise modelin ön ve arka tamponlarının kamuflajlı olduğunu görüyoruz. Buna göre geriye kalan kısımlarda da hiçbir değişiklik yok desek yeridir. Tüm bunları bir araya getirdiğimizde ise modelin çok büyük bir değişim geçirmeyeceğini anlayabiliriz. Yüksek ihtimalle ön ve arka tampon bölgelerinde bazı ufak değişiklikler yapılabilir. Esas değişikliklerin ise aracın batarya paketi ve multimedya sisteminde yapılması bekleniyor. Açıkçası bunların da ilerleyen günlerde net olarak karşımıza çıkacağını düşünüyorum.

Makyajlı Tesla Model 3

Aracın ne zaman tanıtılacağı konusunda ise hiçbir bilgi yok. Açıkçası Tesla, bu konuda ağzını oldukça sıkı tutuyor. Şirket, şimdiye kadar da Model 3’ün yaklaşan makyajı hakkında resmi bir şey yayınlamadı. Fakat tabi ki de birçok otomobil üreticisi araç yenileme planlarını paylaşmayı sevmiyor. Bunu da oldukça doğal karşılıyoruz. Fakat modelin bu yılın üçüncü çeyreğinden önce Şangay Gigafactory fabrikasında ve ardından  Kuzey Kaliforniya’daki Fremont tesisinde üretime girmesi bekleniyor. Bakalım ilerleyen aylarda model ile ilgili ne gibi gelişmeler yaşanacak göreceğiz.

Satılık Tüm Tesla Modellerini İnceleyin⇒

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here