BMW Otomobilleri İçin Sade ve Özgün Tasarımlar

0
1304
BMW Otomobilleri İçin Sade ve Özgün Tasarımlar

BMW otomobilleri için sade ve özgün tasarımlar geliyor. Alman otomobil devi Las Vegas’ta düzenlenen CES 2023’te i Vision Dee ile sahnedeki yerini aldı. Marka bu modelle birlikte yeni tasarım dilini de göstermiş oldu. Neue Klasse mimarisinde üretilen tasarımın anahtar kelimeleri sadelik ve özgünlük.

Bu yeni marka dili tanıtılan modelin hem iç hem de dış mekanında kendini belli etmeyi başardı. Markanın tasarım şefi yenilikler hakkında açıklama yaptı. Burada markanın adeta imzası olan böbrek ızgaralardan vazgeçilmeyecek. Ama marka yetkilisi artık yeni bir hal aldığını ve modellere göre çeşitlendirileceğini söyledi.

BMW Otomobilleri İçin Yeni Nesil Tasarımlar

BMW Otomobilleri İçin Sade ve Özgün Tasarımlar

BMW tasarım şefi Adrian van Hooydonk, markanın gelecek vizyonu ile ilgili açıklamalar yaptı. Açıklamasında ürün gamında bulunan modelleri daha ayırt edilebilir kılmak için, özgün çalışmalar olacağını söyledi. Bu nedenle her modele özgü bir böbrek tasarımı gelecek. Ayrıca BMW M3 ve M4 modellerinin tasarımı ile ilgili de konuştu. Hooydonk,  “İnsanların bunlar hakkında konuşacağını zaten biliyorduk. Çünkü değişiklik yaptığımızı biliyoruz. Ayrıca insanların konuşmasının kötü bir durum olmadığını da biliyoruz. Bizim için asıl kötü olan şey insanların ürünlerimiz hakkında konuşup onları almaması olurdu. Ancak insanlar ürünlerimiz hakkında konuşuyorlar ve onları satın alıyorlar.” dedi.

Geri Dönüşebilen Teknolojik Modeller

BMW Otomobilleri İçin Sade ve Özgün Tasarımlar

Son olarak markanın tasarım şefi gelecekteki BMW modellerinin iç mekânı ile ilgili de açıklama yaptı. Bundan sonra iç mekanda daha az geleneksel tuş yer alacağını söyledi. Ayrıca araçların son derece geri dönüştürebilir olmasına da özellikle dikkat edilecek. Bu yeni kararlar ile BMW otomobilleri için tasarımda yeni bir devir başlıyor demek mümkün. Bundan sonra 1 Serisinden 8 Serisine kadar bütün modellerde farklı ızgara tasarımı yer alacak. Ayrıca yeni nesil iç mekanlar da gelmeye devam edecek.

Sıfır KM Otomobil Modelleri

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here