Dacia Sandero Stepway 2022: Şehir İçi SUV Modeli

0
8698
Dacia Sandero Stepway 2022, turuncu renk, önden görünüm

Dacia Sandero Stepway 2022 yepyeni tasarıma sahip bir şehir içi SUV modeli. Üst düzey teknolojiyle donatılmış olan bu SUV aynı zamanda konforlu bir yolculuk vaat ediyor. Tüm bu özelliklerinin yanı sıra güvenlik sistemleri sayesinde yolcuların güvenliği de sağlıyor. Dacia uzun zamandır SUV modelleri ile şehirlilerin yolculuklarına ortak olmayı başarmış bir marka. Bu yeni 2022 model Sandero ile de şehrin maceracı ruhunu ortaya çıkarmayı amaçlıyor. Romanyalı otomobil üreticisi günümüz teknolojilerine uyum sağlayarak eşsiz bir araç deneyimi yaşatmak istiyor.

Dacia Sandero Stepway 2022 Dış Tasarımı

Dacia Sandero Stepway 2022, önden görünüm, kahverengi renk

Oldukça dinamik bir tasarımı olan Sandero, yepyeni bir jant tasarımına da sahip. Ayrıca Led farları ile kendine özel Y şeklindeki ışık imzalarıyla yolda kendi izini bırakıyor. Yenilenen bagaj kapağı artık çok daha erişilebilir. Bu sayede bagajın kullanımı daha da kolaylaşmış halde. Geniş bagajına ek olarak modüler tavan barları sayesinde araçta birçok eşyanın kolaylıkla taşınması mümkün.

İşlevsel Bir İç Mekan

Dacia Sandero Stepway 2022, iç mekan

Dacia, Sandero Stepway 2022’nin iç mekanında hem sürücünün hem de yolcuların rahatlığını göz önünde bulunduruyor. Son derece geniş olan iç mekandaki camlar da aracın içerisindekilere panoramik görüntüler vaat ediyor. Ayrıca 8 inçlik multimedya ekranı telefonlarla uyumlu çalışıyor. Bluetooth bağlantısını ve USB girişlerini de bünyesinde barındıran aracın ekranından aramalar, radyo, navigasyon ve diğer multimedya araçlarına ulaşmak çok kolay. 

Gelişmiş Güvenlik Sistemleriyle Dacia Sandero Stepway 2022

Dacia Sandero Stepway 2022, güvenlik sistemi

Yenilenen şehir SUV modeli gelişmiş teknolojileri kullanarak üst düzey güvenlik sağlıyor. Bu sayede oldukça güvenli sürüş deneyimleri sunmuş oluyor. Kör nokta uyarı sistemi ve geri görüş kamerası sayesinde yola hakim olmak kolaylaşıyor. Ayrıca araçta ön ve arka park yardımı, yokuş kalkış desteği ve acil durum çağrısı da bulunuyor. Elektrikli park freni ve hız sınırlayıcı da olan yeni Sandero şehirde ihtiyaç olan birçok özelliğe sahip.

Teknik Özellikler

Dacia Sandero Stepway 2022, yandan görünüm, turuncu renk

Sandero Stepway 2022 3 silindirli 1.0 Turbo motoru sayesinde 170 Nm tork gücünde. 6 ileri manuel vitesli olan şehir arabası 0’dan 100 km/s hıza 11,9 saniyede çıkıyor. Maksimum hızı 177 km/s olan araç 50 litrelik bir yakıt deposuna sahip. Son olarak, araç 100 km’de ortalama 6,7 litre yakıt tüketiyor.

Sıfır KM Dacia Sandero Stepway

2. El Dacia Sandero Stepway Modelleri

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here