Citroenist Bisiklet, Karantina Sonrası Yükselişe Geçti

1
1443
citroenist
citroenist

Citroenist bisiklet tasarımı oldukça yüksek rağbet görüyor. Karantinanın sona ermesinden bu yana yükselişte olan bisiklet, sürdürülebilir, konforlu ve zarif olmalıdır. Citroen şimdi iki model Rider The Citroenist by Martone, işlevsellik ve stili birleştiren bisikletler sunuyor. Yeni Kadın Rider The Citroenist by Martone ise, sepetiyle birlikte günlük yaşam için tasarlandı.

Citroenist Tasarım, Pratiklik ve Şıklığıyla Dikkat Çekiyor

şık-tasarım

Karantinanın sona ermesinden bu yana, bisiklet pratiği arttı ve kasaba ve şehirlerde ve aynı zamanda kırsal alanlarda toplu taşımaya alternatif olarak yerleşmeye başladı. Pratik ve şık, model olması gereken bir alternatifi oluşturuyor. Rider The Citroenist by Martone ile, “şık mobiliteye” meraklı bir ortağın bilgi birikiminden kaynaklanan, işlevsellik ve konforu birleştiren bir bisiklet modeli: Martone Cycling, Citroen, konforlu ve zarif bir sürdürülebilir hareketlilik nesnesi sunuyor.

Rider The Citroënist by Martone bisikletini 2019 ilkbaharında ticarileştirdikten sonra Citroen, hem günlük yaşam hem de eğlence için tasarlanan Martone Rider The Citroënist kadın modelini sunuyor. Tek boyutta (44 cm) mevcut olan Woman Rider Martone by Citroënist, günlük yaşam için tasarlanmıştır. Ayrıca, gidonlara özel olarak yerleştirilmiş sepeti ile küçük nesneleri taşımak için ideal,% 100 pratik olması amaçlanmıştır.

Modelin Öne Çıkan Özellikleri

citroen-bisiklet

Rider The Citroenist by Martone modellerinin çerçevesi tamamen beyazdır, çelik ve alüminyum alaşımından oluşur ve yaklaşık 12 kilo ağırlığındadır. Siyah jantlar, paslanmaz çelik gövdeler ve siyah delinmeye dayanıklı lastiklerle birlikte 700 x 32 mm genişliğindedir. Premium 3 vitesli manuel şanzıman sistemi, Sturmey Archer tarafından üretilmiştir ve bisikletçinin şık bir şekilde sorunsuz şekilde pedal çevirmesine izin verir. Martone modellerine özgü kırmızı zinciriyle de dikkat çekiyor. Citroenist logosu sele üzerinde ve çerçevenin çapraz çubuğunda (Martone logolu) yer alır ve Citroën’in yüzüncü yılı için oluşturulan Citroën Origins logosu, gidonun merkezinde yer alır. Erkek modeli iki bedende (52 ve 56 cm) mevcuttur.

Citroenist Tasarıma İnternet Satışıyla Sahip Olunabilir

Rider The Citroënist by Martone ve Woman Rider Martone by Citroënist, Citroen Lifestyle e-mağazasından çevrimiçi olarak satın alınabilmektedir. Karantina sonrası ulaşımına hareket katmak isteyenler için güzel haber…

1 YORUM

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here