BMW GS, ikonik bir ürün ve gerçek bir öncüdür. 40 yılı aşkın süredir GS, birden fazla kullanımı benzersiz bir sürüş deneyimiyle birleştiriyor.. Bu modelin siyah ve sarı görünümü bize efsanevi R 100 GS’yi hatırlatıyor . Bu motosikletin çarpıcı ana hatları GS genini yansıtıyor. Ek olarak, BMW F 850 ​​GS “40 Years GS”, gelişmiş Pro sürüş modu gibi hassas ve dinamik özelliklerle her yolun ustasıdır diyebiliriz. İster yolculukta ister yolculukta GS ruhunu birlikte yaşayın.

İkinci El Satılık BMW F 700 GS İlanları

Öne Çıkan Özellikleri

Kendinizi Motosiklete Bırakın

Merak ve macera isteği bu yolun yalnızca başlangıcı. 95 bg (70 kW) güce sahip sıralı 2 silindirli motor özellikle de yüksek torku sayesinde sizi her yolculukta destekler. 100 km’de 4,2 l tüketimiyle  ekonomik şekilde çalışır, her yolda ve arazide etkileyici bir performans sunar.

Her Türlü Yol Şartlarına Uygun

bmw f 850 gs

GS, Afrika’dan Orta Asya’ya kadar 40 yıldır dünyanın hemen hemen her yerine gitti. Her türlü zeminin ve yolun üstesinden gelebilen, hava koşullarına rağmen güçlü ve cesur bir motosiklet olan GS, dual-sport motosikletlerin öncüsüdür.

Motor

bmw f 850 motor

BMW F 850 GS , 95 (70kW), 8.250 dev/dk’da maksimum motor gücüne sahip. Bu güçlere çıkabilmek için iki silindirli dört zamanlı ve motor kapasitesi 853 cc olan kalbi kullanıyor. Bu motor özellikleriyle enduro sınıfında oldukça başarılı verilere sahip diyebiliriz.

Birden Fazla Sürüş Modu

bmw f 850 sürüş

Sürüş modları gaz kelebeğinin tepkisini ve F 850 GS’inizin tepki verme karakterini etkiler. “Rain” ve “Road” modları bir düğmeyle ıslak veya kuru zeminde sürüşe hazırdır. “Dynamic” modu asfaltta hız yapmak istediğinizde motosikletinizden en iyi verimi alırken, “Enduro” modu dünyanın dört bir yanındaki zorlu zeminleri keşfetmenize izin verir.

İkinci El Satılık BMW Motosiklet İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here