Bentley Mulsanne’nin iç dizaynı bu lüks sedandan bekleyeceğiniz her şeyi ve daha fazlasını içeriyor. Böylelikle rakiplerinden ayrılmasını sağlıyor. Dünyanın en büyük el yapımı otomobili, zarafet ve performansın ideal birleşimini temsil ediyor.

Bentley bunu ilk olarak 2009’da Pebble Beach Concours‘ta sunmuştu. Le Mans yarış pistindeki Mulsanne Köşesi, Bentley Mulsanne’ın ismine ilham kaynağı olmuştu. Lüks limuzin performansının ve konforunun zirvesini temsil ediyordu. 2009 Mulsanne, Bentley Arnage soy ağacını taşıyordu ve Crewe‘de en iyi malzemeler kullanılarak elle yapıldı. Hatta güç, rahatlık ve kişiselleştirme potansiyeli açısından onu daha da geliştirdi.

Bentley Mulsanne’nin İç Dizaynı Her Türden Seçkin Malzemeyle Dolu

-Bentley-Mulsanne iç dizayn

Bentley, birçok lüks arka koltuk seçeneği yarattı. Bununla beraber yine birçok ek iç donanım ekledi. Bilgi-eğlence sistemini tamamen elden geçirdi ve koltuklar da bir revizyondan geçti.

İçeri girdiğinizde V8 motorunun kükreyişini duymanız imkânsız! Bununla birlikte yüzeye dokunduğunuz zaman malzemelerin kalitesini ellerinizde hissedebilirsiniz. Hatta Mulsanne yalnızca gerçek malzemeler içeriyor. Ahşaba, deriye ve güzel bir şekilde parlatılmış paslanmaz çeliğe sahip. Ayrıca Audi, Mulsanne’ın elektronik uzmanıdır.

Koltuklar Rahatınız İçin Özel Olarak Üretildi

-Bentley-Mulsanne arka koltuk tasarımı

Bentley, koltuklardan “görkemli koltuklar” olarak bahsediyor ve bunun doğru olduğunu görüyoruz. Koltuklar lüks ve rahat ve destekleyicidir. Ayrıca herkesi barındıracak kadar geniş. Speed varyantındaki elmas kapitone, özellikle güzel bir gelişme!

Sürücü koltuğu oturmak için oldukça benzersiz bir konum olsa da, ek 9,8 inçlik arka diz mesafesi nedeniyle arka koltuk gerçekten vazgeçilmez. Arka yolcular, ön koltukdakiler kadar, hatta daha fazla eğlence seçeneğine sahiptir. Ayrıca arka koltuklar da en az ön koltuklar kadar rahat.

Bentley Mulsanne Pek Çok Eğlence Özelliğine Sahip

-Bentley-Mulsanne eğlence ve bilgi

Medya depolama için 60 gigabayt sabit disk mevcut. Ayrıca 8 inçlik dokunmatik ekranlı bilgi-eğlence sistemini de görüyoruz. Bununla birlikte 4G LTE ve Wi-Fi erişimi de elektronik donanıma dahil. Ek olarak, arka bilgi-eğlence sistemi ve Apple CarPlay uyumluluğu için bazı istisnai özellikler var.

Ön koltuk sırtlıklarından yükselen bir çift 10,2 inçlik Samsung tablet ve 20 hoparlörlü, 20 kanallı, 2.200 watt’lık ses sistemi ile geliyor. Bu tabletler, arka koltuktaki yolcuların internete ve binlerce Android uygulamasına erişmesini sağlıyor. Ayrıca aracın sıcaklık ve eğlence sistemlerinin kontrolünü de sağlıyor. Hatta bu aksesuarları çıkartıp yanınızda taşıyabilirsiniz.

Bu muazzam özelliklerle Bentley Mulsanne’ın iç dizaynına hayran kalmamak elde değil. Hatta direkt kendisine!

Türkiye’de En Çok Satan Lüks Arabalar 2022

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here