Autobest Başkanı Tofaş’ı ziyaret etti

0
860

Fiat Egea’yı Avrupa’da “2016’nın En İyi Otomobili” ödülüne layık gören AutoBest Jüri Başkanı Dan Vardie Tofaş’ın Bursa’daki fabrikasına özel ziyarette bulundu.

Tofaş’ın Bursa’daki fabrikasında geliştirilip üretilerek dünyaya ihraç ettiği Fiat Egea’ya uluslararası ödülünü veren AutoBest’in Jüri Başkanı Dan Vardie, Türkiye’ye gelerek Tofaş Fabrikası’nı ziyaret etti. 26 Avrupa ülkesinin önde gelen otomotiv gazetecilerinin jüri üyelerini yaptığı AutoBest tarafından, 2016’da “Yılın En İyi Otomobili” seçilen Fiat Egea’nın, geliştirilip üretildiği Tofaş Fabrikası’nı ziyaret eden Dan Vardie, çalışanlarla bir araya da geldi.

ÖDÜL KOLAY ALINMIYOR

Düzenlenen törende bir konuşma yapan Tofaş CEO’su Cengiz Eroldu, Autobest Ödülü almanın kolay olmadığını belirtti. Eroldu; “Bu ödül için tasarım, konfor, kullanım maliyeti, çok amaçlılık, ikinci el değeri, kullanılabilirlik, fiyat, servis ve yedek parça dağıtım ağı gibi farklı kriterleri değerlendiriyorlar. Egea, tüm bu kriterleri karşıladı. Fabrikamızı ziyaret eden tüm jüri üyeleri, bu teknolojinin ve makinaların her yerde olabileceğini, ama böylesine iddialı ve inanmış çalışanları gördükleri için çok etkilendiklerini bizzat dile getirdi. Yüksek talebi karşılayabilmek için Tofaş fabrikasının 7/24 çalıştığına dikkat çeken Cengiz Eroldu, “Her gün kendi rekorumuzu kırarak kapasitemizi kademeli olarak artırıyoruz. Bu yıl 390 bin adetlik üretim hedefimiz var. Çok yoruluyoruz, çok çalışıyoruz ama Fiat Egea’nın “Yılın En İyi Otomobili” olarak seçilmiş olması bize her gün daha iyisini yapmak için güç veriyor” dedi.

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here