Conti’den yeni Hybrid serisi

0
867

Yeni Conti Hybrid HT3 385/55 R 22.5 yakıt verimliği ve ıslak zemindeki kavrama özelliğiyle dikkat çekiyor

Şehirler arası yollar ve otobanlar için özel olarak geliştirilen Continental Conti Hybrid serisinin yeni treyler lastiği Conti Hybrid HT3 385/55 R 22.5, testlerde elde ettiği başarılı sonuçlarla başarı elde etti. Conti Hybrid lastik serisindeki tüm ürünlerin ortak özelliği olan kilometre performansı ve yakıt verimliliğine ilave olarak, Conti Hybrid HT3 385/55 R 22.5 ıslak zeminde ideal yol tutuşu sundu. Islak yoldaki frenleme özelliği ile elde ettiği güvenilir yol tutuşu sayesinde ‘B’ derecesini alarak AB etiketini almaya hak kazanan lastik, özel olarak geliştirilen kauçuk hamur bileşimiyle de yakıt tasarrufuna etkili bir şekilde yardımcı oluyor.

EKSTRA KM FIRSATI
Conti Hybrid HT3 385/55 R 22.5 lastiğinin yeni sırt hamuru verimli kilometre performansı sağlarken sırt bölgesindeki kauçuk hamuru, özel yakıt tasarruflu yanağı ve iyileştirilmiş kanal geometrisinin optimum bileşimi sayesinde yakıt tüketimini yüzde 6 oranında azaltıyor. Tüm Conti Hybrid lastiklerinde olduğu gibi Conti Hybrid HT3 385/55 R 22.5 treyler lastiğine sırt kaplaması yapılabiliyor. Sırt profiline yeni eklenen diş açma göstergeleri sayesinde ekstra kilometre performansı sağlıyor ve en düşük yuvarlanma direncine ulaştırıyor. Ayrıca Conti Hybrid HT3 385/55 R 22.5 lastiğinin uzun vadedeki yakıt tasrrufu özelliğiyle ‘Yakıt Verimliliği’ kategorisinde elde ettiği ‘B’ derecesiyle AB etiketi ile ödüllendirildi.

RED DOT ÖDÜLLÜ

Conti Hybrid lastikleri portföyü, ağır yük taşımacılığı için özel olarak geliştirilen yüksek yük taşıma kapasiteli küçük çaplı treyler lastiklerini de içeriyor. Düşük profilli lastiklerin yakın zamanda çok sayıda ödüle layık görülmesinin yanında tasarım kalitesi ve çığır açan tasarımından dolayı Conti Hybrid HT3 445/45 R 19.5 iF Tasarım Ödülü ve dünyaca bilinen “Red Dot” Tasarım Ödülünü de aldı.

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here