lastikcim.com iş birliği

Otomobil sektörünün lider pazar yeri platformu olarak arabam.com ve lastikcim.com iş birliğini sizinle paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz. Yollarda güvenle seyahat edebilmeniz için daha önce lastikcim.com ile gerçekleştirdiğimiz lastik kampanyalarını bir sonraki adıma taşımaya karar verdik. Artık ihtiyaç duyduğunuz marka, ebat ve desendeki lastiği direkt olarak arabam garaj uygulaması üzerinde satın alabilmeniz mümkün. İş ortağımız lastikcim.com’un sektör deneyimi ile iki kurumun teknolojik altyapılarını birleştirerek size sunduğumuz bu hizmetten arabam.com mobil uygulamasını indirerek yararlanabilirsiniz.

Kullanıcıların işlemlerini kolaylaştırmak için ihtiyaçlara cevap verecek geliştirmeler yapmaya önem veriyoruz. Bu noktadan yola çıkarak arabam garaj’ın ilk e-ticaret kategorisinin Lastik olmasına karar verdik. Geçmiş iş birliklerimizde kullanıcılar, arabam garaj’dan aldıkları indirim kodu ile lastikcim.com üzerinden indirimli lastik alışverişi yapabiliyordu. Şimdi ise direkt olarak uygulamadaki Garaj sekmesi üzerinden lastikcim.com’dan lastik alışverişi gerçekleştirebiliyorlar.

Siz de aracınız için en doğru lastiği avantajlı fiyatlarla satın almak istiyorsanız hemen arabam.com mobil uygulamasını ziyaret edebilirsiniz. Garaj bölümünden, kaydettiğiniz araçlar için uygun lastikleri listeleyebilir, ebat ile arama yapabilir ve lastik özelliklerini inceleyebilirsiniz. Üstelik hiçbir kargo ücreti ödemeden güvenilir alışverişin keyfini çıkarabilirsiniz. Siparişlerinizi uygulama üzerinden kolayca takip edebileceğiniz gibi, satın aldığınız lastikler için 81 ildeki lastikcim.com anlaşmalı noktalarından montaj hizmeti de alabilirsiniz. Şimdi arabam garaj’dan lastik satın almanın ve uygulamanın sunduğu avantajlı özelliklerden yararlanmanın tam zamanı!

arabam garaj’a göz atmak için tıklayın!

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here