2022 Honda Civic Hatchback Harika Görünüyor

0
3456

Honda civic sedan ve Honda Civic Hatchback modelleri ülkemizde özellikle gençler tarafından çok sevilen bir modeldir. Ayrıca Honda bizlere sunduğu fiyat performans araçlarıyla piyasada oldukça iyi bir konuma sahiptir. 2022 Honda Civic Hatchback de harika görüntüsüyle Honda’nın bizlere sunduğu en iyi performans araçları arasına adını yazdırabilecek potansiyele sahiptir. Ancak, fiyat konusunda soru işaretleri ile karışılabiliriz.

2022 Honda Civic Hatchback, sedan ile aynı  stile sahip ancak daha fazla yükleme alanı ve Sport – Sport Touring donanımlarında altı ileri manuel şanzıman sunuyor.

  • Honda , yeni 2022 Civic’in hatchback versiyonunu tanıttı.
  • 2.0 litrelik sıralı dörtlü veya turbo 1.5 litrelik sıralı dörtlü olarak sunulur.
  • Sport ve Sport Touring donanım seviyelerinde manuel şanzıman mevcuttur.

Önceki nesil Civic hatchback görünüm açısından gayet başarılı bir otomobildir. Ancak 2022 Civic’in yeni hatchback versiyonu , tartışmasız daha önce ortaya çıkan 11. nesil sedandan bile daha iyi görünüyor. Benzer şekilde düzgün hatlara ve onu sedandan ayırt etmek için birkaç sportif aksesuar parçasına sahip. Yeni hatchback, mevcut iki motor seçeneği ile öncekinden daha geniş bir ürün yelpazesi sunacak ve daha da iyi olan haber, birden fazla donanım seviyesinde manuel şanzımanın mevcut olması.

2022 honda civic spor hatchback

Daha önce hatchback 1.5 litrelik  turbo ile gelirken; 2022 Civic hatchback’in temel LX ve Sport donanım seviyeleri ;şimdi sedan ile aynı 158 beygirlik atmosferik 2.0 litrelik motor ile geliyor. 1.5 litrelik turbo, EX-L ve Sport Touring donanımlarında kalıyor ve 180 beygir gücü üretiyor. Otomatik CVT standarttır, altı ileri manuel ise her iki motor seçeneğiyle de sunulacaktır. Stick-shift, Sport’ta 2.0L motorla ve yüklü Sport Touring’de 1.5L motorla sunuluyor.

Hatchback’in bagaj alanı , sedanın bagajı ile karşılaştırıldığında  koltuklarla  önemli miktarda alan sunmaktadır. Bagaj alanını genişletmek için arka koltuklar da katlanmaktadır. Honda ayrıca arka koltuğun eskisinden daha fazla diz ve baş mesafesi sağladığını görmekteyiz.

2022 honda civic spor hatchback

Son olarak 7,0 inç dokunmatik ekran standart donanımdır ve Sport Touring’de daha büyük 9,0 inç ekran mevcuttur. Sport Touring’de ayrıca tamamen dijital bir gösterge grubu ve bir Bose ses sistemi bulunmaktadır. EX-L ve Sport Touring’de kör nokta izleme özelliği sunulurken, pek çok sürücü yardımı özelliği var. Hatchback için yeni renkler, burada görülen göz alıcı Boost Blue ve Smokey Mauve Pearl’ü içeriyor. LX’in 16 inç jantları var, EX-L’nin 17 inç’i ve Sport ve Sport Touring’in ;her ikisi de daha geniş 235 serisi lastiklere sahip 18 inç jantlara sahip.

İKİNCİ EL OTOMOBİL İLANLARI 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here