2021 Yılının Avrupa Otomobili Toyota Yaris Oldu!

Toyota’nın popüler küçük hatchback’i Yaris, 1990’ların sonunda ve 2000’lerin başında ortaya çıktığından beri sürekli olarak sınıfının en iyilerinden biri oldu. Arabanın en son yinelemesi, görünüşü ve performansıyla şimdiden beğeni topladı. Bu sayede otomobil endüstrisinde mümkün olan en büyük ödüllerden birini aldı. 2021 Yılının Avrupa Otomobili Toyota Yaris Oldu! Bu sayede Toyota Yaris, ikinci defa yılın otomobili seçildi.

2021 Yılın Otomobili ödülleri, Cenevre Otomobil Fuarı’nın olağan mekanı olan Palexpo’da yapıldı. Ayrıca otomobil ödülleri online olarak yayınlandı. Toyota Yaris, toplam 266 puan ve en iyi 14 oyla Avrupa Yılın Otomobili dalında 240 puan ve dokuz en iyi oyla kazanan Fiat Yeni 500’ü yenerek birinci sırada yer aldı.

Tasarımı sayesinde rakiplerinden daha iyi seçildi2021 Yılının Avrupa Otomobili Toyota Yaris

Toyota Yaris güvenli, kaliteli duruşu, şık ve sportif tasarımı sayesinde rakiplerinden daha fazla oy alabildi. Ayrıca muhtemelen en çok ilgiyi otomobilin sahip olduğu, Hibrit sistem gördü.  2021 Yılın Otomobili Jürisi Başkanı Frank Janssen’in söyleyecek çok şeyi vardı. Yaris’in “bu yılki seçimlerin değerli bir galibi olduğunu ve altı birinci sınıf rakibe karşı galip gelmeyi hak ettiğini” söyledi.

Ödülün verildiği geceye, Toyota Motor Europe’un İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Matt Harrison da Toyota’nın ödülü almasına katılıp, “Bu Toyota için büyük bir onur ve Jüri’ye ilgileri ve takdirleri için teşekkür etmek istiyorum. Ayrıca, Avrupa ve Japonya’daki geliştirme ekiplerimizin tutkusunu fark etmek için bu fırsatı değerlendirmek istiyorum. Bu şimdiye kadarki en iyi Yaris ve tıpkı Akio Toyoda’nın istediği gibi, müşterilerimizin yüzünü şimdiden gülümsetiyor. ” açıklamasında bulundu.

İkinci El Toyota Yaris İlanları

İkinci El Toyota İlanları

İkinci El Otomobil İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here