2021 Nissan Magnite Hakkında Her Şey

0
2051
Bu kompakt crossover iyi özelliklerle donatılmış ; güzel görünüyor, güçlü bir turbo motorla süslenmiş ve uygun bir fiyata sahip. Evet, zorlu bir rekabete karşı çıkıyor; ancak mücadelede gerçekten çok güçlü.2021 Nissan Magnite Hakkında Her Şey.

Bu kompakt crossover iyi özelliklerle donatılmış; güzel görünüyor, güçlü bir turbo motorla süslenmiş ve uygun bir fiyata sahip. Evet, zorlu bir rekabete karşı çıkıyor; ancak mücadelede gerçekten çok güçlü. 2021 Nissan Magnite Hakkında Her Şey.

Tüm yeni Datsun markalı otomobillerin bundan böyle; Nissan markasına adı altına gireceğine dair 2019 duyurusunun ardından Nissan’a adı altına girmeden  önce, üst sınıf bir; Datsun modeli olarak tasarlanan ve geliştirilen kompakt bir SUV olan  yeni Nissan Magnite bu mücadeleye girmiş bulunmaktadır.

2021 Nissan Magnite bir Datsun olarak görünseydi, kesinlikle marka için büyük bir atılımı temsil ederdi. Ancak Bu bir trajedi olurdu ;çünkü Magnite sadece “en iyi Datsun” olmaktan ziyade, daha klas bir marka ve satış başarısını kendi ismiyle hak etmektedir.

nissan suv fiyatları

Öne Çıkmak İçin Tasarlanmış

Magnite hem olgun hem de spor görünmeyi başarıyor. Dış tasarımda tuhaf tasarımlar yok, ancak kıvrımlar ve; detaylar bir araya gelerek Magnite’ı olduğundan çok daha pahalı gösteriyor.

Önde, siyah çevresiyle kontrast oluşturacak şekilde gümüş kaplamalı  tampon altı koruma levhası var. Yukarı doğru çıkarken ızgara, Magnite’ın stilinin Datsun’a benzeyen tek yönünü gösteriyor; ancak zevkli krom kenarlar ve alt tampon köşelerindeki L şeklinde gündüz ledleri yine de otomobile farklı ve modern bir kimlik kazandırıyor.

Yanlarda, tekerleklerin üzerinde, pencere çizgisinin altında ince bir kıvrımla birbirine bağlanan uyumlu çıkıntılar ve kapıların alt kenarında siyah-gümüş kaplama var. Pencere çizgisi arka kapının arkasına doğru yükseliyor ve C sütununda zarif, krom çerçeveli küçük bir kelebek cam ile  son buluyor.

2021 model suv

Onda Biraz Renault DNA’sı Var…

Magnite, Renault-Nissan “CMA-A+” platformunu kullanıyor, bu da yüksek değerli ;ve süper pratik  Renault Triber ile ilgili olduğu anlamına geliyor ve kendisi de Kwid ile  yakından alakalıdır. Bu platformdan yakında çıkacak bir başka model de,  çok yakında piyasaya sürülecek olan Renault Kiger.

suv beyaz

Gerçek Bir Nissan Deneyimi

Kaputun altında, Micra 1.0T’nin turboşarjlı 3 silindirli; motorunun  bir versiyonu bulunur ve  5 vitesli bir düz şanzıman veya bir CVT şanzımana sahiptir.

Sonuç olarak, mevcut performans, özellikle manuel şanzıman ile oldukça güçlüdür. Nissan, Magnite’ın 11,7 saniyede 100 km / s hıza çıkacağını; (CVT: 13,4 saniye) ve 173 km / s (CVT: 168 km / s) hıza çıkacağını iddia ediyor.

2021 Nissan Magnite

Sonuç olarak, Magnite performans açısından pazardaki rakipleriyle hemen hemen aynı seviyede ve bu fiyat aralığındaki benzer arabaların çoğundan daha hızlı.

Bu tür bir araba için en önemli ayrıntı, sürüş konforudur. Magnite, tipik Hint otomobili tarzındA ;uzun yol süspansiyonuna sahiptir, bu nedenle çoğu yol kusurunu kolaylıkla emer. 205 mm’lik  yerden yükseklik sayesinde hız tümsekleri de aynı derecede kolayca atlatılmaktadır. Genel olarak, konfor ve kontrol arasındaki denge, Magnite’ın pazar konumu ve kullanım amacına çok uygundur.

2021 Nissan Magnite

Standart iç özellikler listesi

Standart iç özellikler listesi, tamamen elektrikli camlara sahip tüm Magnite çeşitleriyle ; elektrikli kapı aynalarının geri çekilmesi; alaşım jantlar; otomatik klima kontrolü; seyir kontrolü; 6 hoparlör, kablosuz akıllı telefon bağlantısı; ve kablosuz şarj ile 8 inç renkli dokunmatik ekranlı multimedya sistemi ; tam boyutlu ve yapılandırılabilir bir dijital renkli gösterge paneli; deri jantlı çok fonksiyonlu direksiyon simidi; start-stop çalıştırma ile anahtarsız merkezi kilitleme; LED göstergeler, sis lambaları ve DRL’ler; her iki ön koltuk için yükseklik ayarı; arka park sensörleri; ve geri görüş kamerası.

2021 Nissan Magnite iç mekan

Bu uzun özellikler listesindeki öğelerin çoğu, yalnızca üç kat daha pahalıya mal olan; otomobillerin seçenek listelerinde bulunabilir, ;ancak bunlar giriş seviyesi “Acenta” döşemeli yeni Nissan Magnite için temel oluşturur. “Acenta Plus” a yükseltme, arka görüş kamerasını çevre görüş sistemine yükseltir; LED farlar ekler ve koltuk döşemesini kumaştan oldukça; çekici bir kumaş / suni deri kombinasyonuna dönüştürür.

İKİNCİ EL OTOMOBİL İLANLARI

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here