2021 Model Kia Rio: Herkes İçin Bir Araba

0
2872
2021 Kia Rio Herkes İçin Bir Araba

2021 Kia Rio: Herkes İçin Bir Araba

Kia Rio, başlangıç fiyatı olarak piyasanın belki de en ucuz arabalarından birisidir. Özellikle de “ucuz ve neşeli” ulaşım için adete bir poster çocuğu olarak boy gösteriyor. 2020 modeline göre ufak değişikliklere sahip olan 2021 Kia Rio geçen seneye göre sadece ufak bir miktar daha sert görünüşe sahip.

Küçük Ama Etkili Dokunuşlar

2021 model Kia Rio’nun, 2020 modeline göre değişikliklerinin az miktarda olduğunu söylemek gerek. Hatta yoldan geçtiğinde ikisi arasındaki farkı anlamanız bir miktar zor olabilir.  Kia firması, K5 modelinde yaptığı gibi Rio modelini de bir miktar daha sert göstermek için çabalamış. Ufak ama etkili değişikliklerle de bunu gayet başarılı bir şekilde yapmış görünüyorlar. Kia yetkilileri de bu ufak değişikliklerin aracı “daha sportif” bir görüntüye doğru ittiğini söylüyorlar. Ön ızgaradaki ve ön alt fasya ve arka fasyada yapılan değişikler sayesinde aracın bir miktar daha heybetli ve sportif göründüğünü kabul etmek gerekir.

Kia Rio’nun 2020 modelinde bulunan 7.0 inçlik bilgi eğlence ekranı da güncellenmiş. Yeni modelde bu ekranın yerine 8.0 inçlik güncelleşmiş yazılım barındıran bir bilgi eğlence ekranı mevcut. Bilgi eğlence ekranı da geçen sene olduğu gibi bu sene de Apple CarPlay ve Android Auto uyumlu olarak geliyor. Lüks paket olan S paketi için de ekstra bir teknoloji paketi, led farlar, otomatik klima kontrolü, yaya algılamalı otomatik ön fren, şerit takip sistemi gibi aktif güvenlik ögeleri de ekleniyor.

Üstün Özellikler Uygun Fiyata

Kia Rio ülkemizde 1.2 litrelik 84 hp gücünde bir motorla ve cool paketle başlangıç yapıyor. Kia Rio’nun başlangıç paket fiyatı Amerika’da 17.015 $’dan başlayacak şekilde açıklandı. Ancak bu rakam ülkemizde ister istemez geçerli değil. Ülkemizde ise Kia Rio’nun başlangıç paket fiyatı 156.273 TL. Şu sıralar yaptıkları kampanyayla da 15.173 TL’lik bir indirim avantajı sunan Kia’nın Rio modelinin fiyatı kampanyayla birlikte 141.100 TL’ye tekabül ediyor. 0 kilometre olan ve hem görüntü hem de performans olarak üst düzey olan bu aracın fiyatı rakiplerine kıyaslandığında uygun denebilecek bir seviyede.

2021 model

İkinci El Otomobil Fiyatları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here