2016 Pekin Otomobil Fuarı Açılıyor

0
1091

2016 Pekin Otomobil Fuarı 25 Nisan pazartesi günü kapılarını açıyor. Asya pazarının en büyük fuarı olan Pekin Otomobil Fuarı’nda birçok marka yeni modellerini dünyaya tanıtacak.

İki yılda bir Çin’in başkenti Pekin’de düzenlenen ve Asya’nın en büyük otomobil fuarı, Pekin Otomobil Fuarı görkemli showlarla tanıtılacak olan yeni modellere ev sahipliği yapacak. 2017 model arabaların tanıtılacağı fuarda BMW, Honda, Infinity, Lexus, Porsche, Citroen, Renault ve Volkswagen yeni modellerinin lansmanını gerçekleştirecek.

2017 model arabalar

2016 Pekin Otomobil Fuarı‘nda, 2017 model araba modelleri sahne alacak. Lansmanı yapılacak olan arabalar ise 2017, 2018 yada konsept modeller. Citroen, Volkswagen, Porsche ve Renault yeni modellerinin lasmanlarını gerçekleştirecek.

 

Citroen, 2017 model Citroen C6 modelinin dünyaya tanıtacak. Üst segmentte yer alacak olan Citroen C6’nın birde elektrikli versiyonu olacak. Yüksek konfor ve üstün donanım özelliklerine sahip olan Citroen C6’nın elektrikli modeli tek şarjla 290 km yol alabiliyor.

 

Renault ise yeni lüks SUV modeli Renault Koleos modelini tanıtacak. Geniş iç mekanı, zarif tasarımı ve yüksek performansıyla öne çıkan Renault Koleos, her yol ve hava şartında performansından ve konforunda ödün vermiyor.

 

Volkswagen ise merakla beklenen yeni SUV modelinin yüzünü Pekin Otomobil Fuarı’nda gösterecek. Volkswagen Tiguan ve Volkswagen Toureg modellerinin arasında yer alacak olan SUV, hibrit bir motora sahip.  

 

Porsche ise 718 Cayman modelini dünyaya duyuracak. 100 km/s hıza 4 saniyede ulaşan Porsche 718 Cayman, 3.8 litre hacimli Boxster bir motora sahip.

 

Audi‘nin fuarda sergileyeceği ve en çok dikkat çekmesini beklediğimiz aracı ise Ausi TT RS. Beş silindirli motoruyla 400 HP’den fazla güce sahip olan Audi TT RS, tasarımıyla da ilgi çekeceği kesin. 

 

2016 Pekin Otomobil Fuarı

Audi A3
Audi TT RS
Audi A4
BMW X1

Citroen

C6
Honda UR-V
Infiniti  QX Sport Inspiration
Jaguar       XF L
Lexus IS Facelift
Mazda CX-4
Mercedes E Serisi
Porsche 718 Cayman
Renault  Koleos
Smart                        Brabus
Volkswagen SUV Konsept

 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here