Makyajlanan 2017 Volkswagen Amarok Görselleri İnternete Sızdı

0
2403

2017 model makyajlı Volkswagen Amarok’un taslak çizimleri internete sızdı. Dış tasarımda hafif değişlik görülen 2017 Volkswagen Amarok’un asıl değişimi iç mekanda.

2017 yılında makyajlı versiyonunun piyasaya çıkması beklenen Volkswagen Amarok‘un makyajlı taslak çizimleri internete yayıldı. Pikap alanında Volkswagen markasını başarılı bir şekilde temsil eden Volkswagen Amarok’un iç tasarımda önemli konfor adımları atılacağı görülüyor.

2017 Volkswagen Amarok

Taslak resimleri internette yayılan 2017 model Volkswagen Amarok‘un ön ve arka tamponlarının güncellendiğini söyleyebiliriz. Bunun yanında ön ızgara, far ve stoplarında da küçükte olsa yenilenmeler mevcut. Taslak resimlerinden boyutlarını koruduğunu gördüğümüz 2017 Volkswagen Amarok’un sis farları da yeni bir tasarıma kavuşmuş.

 

2017 model Volkswagen Amarok iç tasarım

Makyajlı Volkswagen Amarok modelinin iç tasarımında ise önemli yenilikler görülüyor. Orta konsol tasarımı tamamen yenilenen yeni Amarok’un iç tasarımı bir pikaptan çok SUV stiline yönelmiş. Havalandırma ızgaralarını kare form aldığı makyajlı Amarok’da korm detaylarında arttığı gözden kaçmıyor.

 

2017 Volkswagen Amarok motor özellikleri

Makyajlanan 2017 model Volkswagen Amarok’un motor seçenekleri hakkında bir bilgi şimdilik yok. Ama güncel motor seçeneklerini kullanacağı tahmin ediliyor. 6 ileri manuel ve 8 ileri otomatik vites seçeneğine sahip olan güncel Volkswagen Amarok tek turbolu 2.0 litre hacimli dizel motoru 140 HP ve 340 NM tork üretiyor. Çift turbolu versiyonunun güç değerleri ise; 180 HP ve 420 NM tork. 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here