50.000 TL Bütçe İle Alınabilecek Otomatik Vites Otomobiller

7
7562
Detail on a automatic gear shifter in a new car

Bu içeriğimiz de sizler için 50.000 TL bütçe ile alabileceğiniz otomatik vitesli araçları araştırdık.

Bilindiği gibi sıfır otomobil fiyatlarının yükselmesi ile beraber ikinci el piyasasına olan talep artmış, dolayısıyla ikinci el araçlarında fiyatları bir hayli yükselmişti.

Bu derlememiz de gördük ki, bulabildiğimiz araçların büyük çoğunluğu 2000 model civarı olarak karşımıza çıkıyor. Umut ederiz ki kısa zamanda çok daha farklı içerikler hazırlayabilelim sizler için 🙂

1Toyota Corolla

İlgili resim

“Efsane kasa” olarak bilinen bu modelin,1996-2000 Yılları arasındaki ,2 Farklı kasası içinde alternatifler bulunurken, gerçekten o dönemde üretilmiş, kaliteli Japon otomobillerinden birisidir.

Bugün bile koltuk döşemelerinde kokpit bölümünde çok az deforme olan Toyota Corolla, Biraz yaşlı olsa da iyi bir seçenek olabilir.

C segmenti araç, 1.6 litre benzinli motora sahip ama ikinci el olarak bulabileceklerinizin çoğuna LPG takılmış olacaktır. Otomatik vitesi 4 ileri olan modelin yıllık motorlu taşıtlar vergisi 200 TL.

İkinci el Toyota Corolla İlanlarına bakmak için tıklayın.

2Otomatik Vites Fiat Modelleri

Fiat modellerinde 2002-2006 yılları arasında bulabileceğiniz modeller;

Albea, Palio, Panda alternatifleri olabilir. Kadın kullanıcılar için Panda oldukça iyi bir seçim olabilir. Küçük yapısı ve kolay kullanımı ile park ederken ve şehir içi ulaşımda sizin için konfor misyonunu üstlenecektir.

Albea ve Palio ise, 1.2 litrelik benzinli motorları, 5 ileri otomatik vitesi ve yıllık 100 Tl’lik motorlu taşıtlar vergisi ile sizi düşük maliyetleri ile memnun edecektir. Fiat modellerinin yedek parça ve servis ağının genişliği ile arıza durumunda uygun maliyetle sorunu çözme imkanı sunabilir.

İkinci el Fiat modellerini incelemek için tıklayın.

3Hyundai Accent

Sahibinden 2004 Hyundai 1.3 Admire Accent / 187.000 KM / Beyaz ...

Hyundai ülkemizde çok sevilen ve tutulan bir otomobil firması, İkinci el piyasasında da oldukça ilgi gören accent modelinin otomatik şanzımanlı versiyonları mevcut.

1.3 ve 1.5 litre benzinli motorlara sahip alternatifleri olan accent, 2006 modele kadar bulunabilinir.

4 ileri otomatik vites ile şehir içi kolay kullanım sağlayacak olan model, senelik 200 Tl motorlu taşıtlar vergisi ile yüksek maliyetlere sebep olmayacaktır.

4Otomatik Vites Chevrolet Modelleri

Chevrolet Spark 2004

Chevrolet modellerini diğer alternatiflere göre daha yüksek model ve daha düşük kilometre avantajı ile sahip olabilirsiniz.

2004-2006 yılları arasındaüretilmiş, Lacetti ve Spark modellerini inceleyebilirsiniz.

Chevrolet Spark II 2005 - 2009 Hatchback 5 door :: OUTSTANDING CARS

Spark özellikle şehir içi, pratik kullanımlar için güzel bir seçenek olabilir. Küçük boyutları ile kadın kullanıcılar tarafından beğenilen bir model.

İkinci El Chevrolet İlanlarına bakmak için tıklayın. 

Ek olarak tavsiye edebileceğimiz marka ve modeller şöyle;

  • Bmw 3 ve 5 serisi (1995-2000)
  • Honda Civic ve Accord (1995-2000)
  • Ford Focus ve Mondeo (1998-2004)
  • Renault Clio ve Megane (1998-2004)

Genel olarak, Kilometreler yüksek ve model yılları eski olduğu bir gerçek, ama unutulmamalı ki eski arabalardaki kalite de tartışılmaz 🙂

Gönül isterdi ki çok daha yeni ve teknolojik donanımlara sahip arabalardan oluşan bir liste düzenleyebilsek ama, sizler için en mantıklı seçenekleri sıralamaya çalıştık.

Tekerinize Taş Değmesin.

7 YORUMLAR

  1. En güzellerini saklamışsınız Birkan bey. Ford Mondeo, Honda Civic, Renault Megane 2000 modelleri çok güzel kasalara sahip araçlardı. Ama eski arabaların kaliteli olduğuna dair yorumunuza katılıyorum. Yeni arabalar plastik oyuncak gibi, eskilerdeki o konfor ve güven hissiyatını alamıyoruz artık.

  2. Bu kadar eski arabalar bu paralara olur mu allah aşkına ya ne günlere kaldık allah aşkına… hangisini seçsem bilemiyorum yani 29 39 bine 0 km araba vardı 4-5 sene önce…

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here