40 bin TL ‘ye Hangi Araç Alınır?

12
70645
getz

Döviz kurlarının artması ve sıfır araçlarda stok problemiyle beraber ikinci elde de fiyatlar oldukça arttı. Eskiden 25-30 bin TL’ye ikinci el araç bulunabilirken artık bu limit 40 bin TL’ ye kadar çıktı.

40 bin TL’ye alınabilecek bazı modelleri sizin için sıraladık. Peki size göre hangi araçlar 40 bin TL civarında alınabilir?

Kilometresi Yüksek Fakat İyi Bakılmış Focus I

Sahibinden Ford Focus 1.6 Ambiente 2000 Model

Temiz Bir Aile Arabası Renault Megane I

Galeriden Renault Megane 1.6 RXT 2001 Model

Opel’in En Çok Tercih Edilen Modellerinden ASTRA G

Adilcevaz otodan 2000 model Opel astra 1.6 en tutulan modeli

Kompakt Bir Hatchback arayanlara Hyundai Getz

2008 MODEL HYUNDAİ GETZ 1.5 CRDİ 110 HP 4 SİLİNDİR YER UÇAĞI

Sizin 40 bin TL civarında önerdiğiniz modeller neler?

12 YORUMLAR

  1. Citroen Xsara Picasso, Chevrolet Rezzo, Renault Scenic, Opel Zafira, Opel Meriva, Renault Espace, Hyundai Matrix

    Bunlar yukarıdakilerden daha aile arabasıdır. Hepsi otomobil ruhsatlı bazıları 7 koltuklu falan. Aile arabası deyince MPV tarzı en idealidir. Hyundai Getz napacan sıkış tepiş…

  2. insanlarin sürekli kotuledikleri ama binen kişilerin bu ne kadar güzel bir arabaymis dedikleri peugeot un 307 modelidir.
    Genis ic hacim ve yüksek tavan üst seviye güvenlik 6 airbag dijital klima sofore yardimci yağmur ve far sensoru yeni nesil arabada olmayan kumandadan cam kapama soğutmalı torpido yaz gununde ısınmayan bir torpido..vs inceleyin 307 yi

    • bende uzun yıllar 2004 model otomatik pejo 307 xt kullandım sağladığı konfor özellikler bir çok arabada bulunmuyor ama 2 tane kronik arızası var 1- elektrik ve hararet sorunu 2- şanzıman sorunu bunlar insanı bir yerden sonra bezdiriyor. ben en son pes edip sattım ama zamanına ve konseptine göre en kral araba.

  3. Temizi 40 bine zor bulunsa da Mitsubishi Colt, Renault modus bu listeye eklenebilir. Dışarıdan küçük görünebilirler ana içleri geniş ve ferahtır.

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here