Makyajlı Hyundai Kona Ortaya Çıktı

1
13197

Uluslararası pazarlar için makyajlı Hyundai Kona, iç ve dış mekanlarda birçok kozmetik güncelleme aldı.

Makyajlı Hyundai Kona

Hyundai Kona serisi, 2021 yılı için uluslararası pazarlarda güncellendi. İçeride ve dışarıda yeni bir görünüm, hafif hibrit teknolojisi ve performanstan ilham alan bir N Line serisine öncülük etti.

  • Kona facelift büyük ölçüde yeniden tasarlanmış, daha agresif bir ön yüze kavuştu.
  • İç mekan, yeni malzemeler ve geliştirilmiş teknoloji ile güncellendi.
  • 1.0 litre benzin ve 1.6 litre dizel artık 48V hafif hibrit sistemle sunuluyor.

Makyajlı Hyundai Kona’nın dış cephesindeki yenilikler neler?

Makyajlı Hyundai Kona

Güncellenen otomobil, öncelikle daha geniş LED gündüz farları, LED farlar için üç modüllü görünümü, uzatılmış bir kaput, yeni bir ızgara tasarımı ve kontrast gümüş koruma plakası içeren, yeniden tasarlanmış ön ucu ile diğerlerinden ayrılıyor.

Yan profil daha tanıdık, ancak arka kısım, yeni arka far tasarımı ve ön tarafa uyacak şekilde kontrast oluşturan bir alt tamponla güncellendi.

Makyajlı Hyundai Kona’nın iç mekanı nasıl?

Makyajlı Hyundai Kona

İç kısımda Kona, elektronik bir el freni, ortam aydınlatması ve bir dizi yeni renk ve malzeme seçeneği sunuyor. Daha yüksek trim seviyelerinde, Hyundai ayrıca daha büyük bir (10,25 inç) dokunmatik ekranlı bilgi-eğlence sistemi ve 10,25 inç dijital gösterge paneli sunuyor. Bununla birlikte, genel olarak iç düzen aşağı yukarı değişime uğramamış denebilir.

Hyundai Kona N-Line nedir?

Markanın N performans alanından ilham alan yeni bir donanım seviyesidir. Standart otomobilin zıt kaplamasını, aerodinamiği artıran bir gövde kiti ile lehine olacak şekilde ortadan kaldıran bir yapıy sahiptir.

Eşsiz tekerlek tasarımlarının yanı sıra, N Line kontrast bir arka difüzör ve çift çıkışlı bir spor egzoz alırken, ağırlıklı olarak siyah iç kısımda kontrast kırmızı dikişler, metal pedallar ve N logoları bulunur.

Makyajlı Hyundai Kona’da hangi motorlar mevcut?

Kona, 177hp’den 198hp’ye yükseltilmiş ve iki veya dört tekerlekten çekişli 1.6 litrelik benzinli motorunu koruyor. Giriş seviyesi motor, isteğe bağlı olarak 48V hafif hibrit teknolojisi ile de donatılabilen 1.0 litrelik turbo-benzinli bir ünitedir.

Ayrıca, geliştirilmiş verimlilik için standart olarak 48V hafif hibrit işleviyle donatılmış 1.6 litrelik bir dizel motor da bulunmaktadır.

Kona Hybrid için güç, birleşik 141 hp üretmek için öne monte edilmiş bir elektrik motoruna sahip 1.6 litrelik bir benzinli motordan geliyor. Kona Hybrid, 1.56 kWh pil paketiyle birlikte geliyor. Güncellenen Kona Electric markaya göre “yakın gelecekte” ortaya çıkacak.

Şanzıman seçeneklerine gelince, hem 1.6 litrelik benzinli hem de dizel motorlar, 7 ileri DCT şanzıman veya Hyundai’nin yeni 6 vitesli Akıllı Manuel Şanzıman (iMT) şanzımanı ile birlikte sunulabilir . 1.0 litrelik benzinli, hafif hibrit versiyonuyla 6 ileri iMT’yi alırken, standart versiyon 6 ileri manuel veya 7 ileri DCT şanzıman ile sunulabilir.

Hyundai Kona makyajında ​​başka mekanik değişiklikler var mı?

Model aynı zamanda önceki modele göre iyileştirilmiş sürüş kalitesi ve bazı iyileştirmeler vaat ediyor. Yeniden ayarlanmış bir süspansiyon, geliştirilmiş lastikler ve yeniden kalibre edilmiş bir direksiyon sistemi sağlıyor.

2. EL Hyundai SUV İlanları İçin Tıklayın>>

1 YORUM

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here