Petlas Akıllı Depolama Sistemi için 20 Milyon Dolar Yatırım Aldı

0
994
Petlas Akıllı Depolama Sistemi İçin 20 Milyon Dolar Yatırım Aldı

Petlas akıllı depolama sistemi için 20 milyon dolar yatırım aldı. Oldukça büyük bir yatırım alan şirket yeni hamlesiyle kapasitesini iyice artırdı. Artık 1 milyon adedin üzerinde binek, SUV ve hafif ticari araç lastiği kapasitesine sahip. Yeni hamlesiyle marka üretim kapasitesini artırma hedefinde. Ayrıca Endüstri 4.0 teknolojisine geçiş çalışmalarına da hız kazandırıyor. Bu anlamda Petlas, üretim teknolojilerini yeni gelişmelerle sürekli güncel tutuyor.

Petlas Akıllı Depolama Sistemi için 20 Milyon Dolar Yatırım

Petlas Akıllı Depolama Sistemi İçin 20 Milyon Dolar Yatırım Aldı

Petlas, bu kapsamda 20 milyon dolarlık yeni teknoloji yatırımıyla artık depolamada yeni bir çağ başlatıyor. Bu sistem ile üretim süreci ve son kontrolü tamamlayan araçları başla testler bekliyor. Otomatik test süreçleri ile tamamlanan lastiklere hiç ise el değmiyor. Üstelik tamamen robotik sistemler vasıtası ile depo alanına geçiş yapıyor.

Petlas Akıllı Depolama Sistemi İçin 20 Milyon Dolar Yatırım Aldı

Petlas akıllı depolama sitemleri ile ilgili Genel Müdür Hakan Yalnız açıklama yaptı. Yalnız, 20 milyon dolarlık yatırım faaliyetinin sonucunda hayata geçirilen akıllı depolama sistemi, toplamda 1 milyon adedin üzerinde binek, SUV ve hafif ticari araç lastiği kapasitesine sahip. Geleceğe dönük stratejilerimiz doğrultusunda planlanan, devam eden ve tamamlanan yatırımlarımız, firmamızın global lastik pazarında bilinen ve tercih edilen bir marka olması yolunda hızla ilerlemesini sağlıyor. Bunun ülkemizde lastik sektörünün gelişimine katkısını da not etmek gerekiyor. Bu kapsamda bugüne kadar kararlılıkla sürdürülen yatırım faaliyetlerimizi bundan sonraki süreçte de aynı kararlılık ve azimle sürdüreceğiz.” dedi. Ayrıca tüm depolama faaliyetleri ve ürün hareketlerinin özel bir yazılım ile gerçekleştiğini söyledi.

Sıfır KM Otomobil Modelleri

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here