Yeni Subaru WRX 2022 Rafine Güç 

0
1132
Yeni Subaru WRX

Subaru WRX yüksek performansı ve karakteristik sürüş dinamikleriyle her koşulda sürüşten keyif almanızı sağlıyor. Yol tutuşu ve performansıyla efsane haline gelen Subaru WRX yeni teknolojileriyle çok daha keyifli ve güvenli bir sürüş deneyimi sunuyor. Rahat ve modern iç mekanı sayesinde sürüş keyfini ve konforu bir araya getiriyor.

Yeni Subaru WRX 2022 Performans ve Sürüş Dinamikleri 

Yeni Subaru WRX

2022 Subaru WRX 2.4 litrelik turbo beslemeli benzinli motordan güç alıyor. Yeni nesil motor 271 PS güç ve 350 NM tork üretiyor. 6 ileri manuel şanzıman ve 8 ileri CVT otomatik şanzıman seçeneği bulunuyor. Bu otomobilde kullanıma sunulan Subaru Performance Şanzıman %30 daha hızlı vites büyütme ve %50 daha hızlı vites küçültme imkanı sağlıyor. Oldukça net ve akıcı vites geçişleri sağlayan yeni nesil şanzıman oldukça konforlu ve keyifli sürüş deneyimi sunuyor. Kısa aralıklara sahip olan şanzıman hızlı ve agresif vites geçişlerine olanak sağlıyor. Tork yönlendirmeli dört tekerlekten çekiş sistemi otomobilin yol tutuşunu inanılmaz derecede arttırıyor. Subaru’nun yıllardır bir efsane haline gelmesini sağlayan bu sistemi yol tutuşunu ve sürüş dinamiklerini oldukça rafine bir hale getiriyor. 

Yeni Subaru WRX

Yeni Subaru WRX pistten sokağa, keskin virajlara ve toprak yola kadar her tür yüzeyde maksimum çekiş için optimum güç dağılımı sağlıyor. Geliştirilmiş ağırlık dağılımı ve viraj destek sistemi otomobilin zorlu yollarda ve keskin virajlarda stabil kalmasını ve savrulmadan yola devam etmesini sağlıyor. Ayarlanabilir elektronik amortisör sistemi farklı yol koşullarına ve kullanım alışkanlıklarınıza göre en uygun sertliği ayarlıyor. Özellikle performanslı kullanımlarda otomobilin dinamiklerini üst seviyeye taşıyor. Seçtiğiniz sürüş modlarına göre en uygun sürüş deneyimi yaşamanızı sağlıyor. Recaro performans ön koltukları, zorlu virajlarda bile sizi sabit bir şekilde yerinizde tutuyor.

Yeni Subaru WRX 2022 Konfor ve Teknoloji 

Yeni Subaru WRX oldukça sportif ve modern bir iç mekan alanıyla sizi karşılıyor. Önceki versiyonlarına göre çok daha teknolojik ve rahat bir yaşam alanı sunan iç mekan konforlu yolculuğun temelini oluşturuyor. İç mekanın genelinde kullanılan kaliteli malzemeler yolcuların kendini özel hissetmesini sağlıyor. Isıtmalı sportif koltuklar yolcuların her koşulda rahat etmesini sağlıyor. Geniş diz ve baş mesafesi sayesinde arka tarafta oturan yolcular oldukça rahat ediyor. 

Yeni Subaru WRX

Ön kokpite baktığımızda dikey şekilde konumlandırılmış multimedya ekranı dikkat çekiyor. 11.6 inçlik dokunmatik ekran, tüm uygulamalarınıza, eğlencenize ve mevcut navigasyonunuza erişmenizi sağlıyor. STARLINK Multimedya sisteminde Apple CarPlay ve Android Auto bağlantı desteği standart olarak sunuluyor. Gelişmiş bağlantı seçenekleri sayesinde en sevdiğiniz içeriklerin tümü her sürüşte elinizin altındadır. Harman Kardon premium ses sistemi oldukça keyifli ses deneyimi sunuyor. Yüksek ses çıkışına sahip olan ses sistemi keyifli ve eğlenceli zaman geçirmenizi sağlıyor. 

Direksiyon hareketlerinize duyarlı Full LED ön farlar oldukça etkili aydınlatma gücüyle dikkat çekiyor. Otomobilin ön yüzüne oldukça sportif bir hava katan LED farlar yüksek aydınlatma gücü sayesinde gece sürüşlerinizi güvenli ve keyifli hale getiriyor. 

Sürücü Yardımı Teknolojisi

Subaru Performance Transmission ile donatılmış Limited ve GT modellerinde standart olan EyeSight Sürücü Yardımı Teknolojisi trafik hareketini izler, hız sabitleyiciyi optimize eder ve şeridinizin dışına çıktığınızda sizi uyarır. Otomatik Çarpışma Önleme ve Frenleme Sistemi, otomobilin önüne aniden çıkan araçları ve yayaları algılayıp acil durumlarda sizi tamamen durdurabilir.  Mevcut Kör Nokta Algılama ve Arka Çapraz Trafik Uyarısı sistemi aracın sağından ve solundan gelen araçlara karşı sürücüyü uyarıp dikkatsizlikten kaynaklanan kazaların önüne geçiyor. Adaptif hız sabitleme sistemi öndeki araçlar ile aranızdaki mesafeyi anlık olarak kontrol edip aracın gerekli durumlarda yavaşlamasını ve daha sonra tekrar ayarladığınız hıza çıkmasını sağlıyor. 

Yeni Subaru WRX Fiyatı 

Subaru WRX 2022 yılında Amerika’da satışa sunulacak. Yeni Subaru WRX 2022 modelinin $30.000 Dolar’dan başlayan fiyatlarla satılması bekleniyor.

Subaru İlanları 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here