Yeni BMW M135i 2022 İncelemesi 

0
1562
BMW M135i

Yeni BMW M135i kaslı ve sportif tasarımıyla oldukça dikkat çekici görünüyor. Keskin çizgilerin ön planda tutulduğu sportif tasarımı M Sport detaylarıyla çok daha agresif bir görünüme bürünüyor.  Büyük ön böbrekler, geniş tamponlar, LED farlar, çift egzoz çıkışı, siyah egzoz difüzörü ve bagaj spoyleri otomobilin oldukça hırçın görünmesine katkıda bulunuyor. Standart 1 serisine göre yere daha yakın olan otomobil M Sport donanımlarıyla çok daha güçlü bir yol tutuşu sunuyor. 

Yeni BMW M135i Performans ve Sürüş Dinamikleri 

 BMW M135i

Yeni BMW M135i performansı ve BMW’nin kendine has sportif sürüş dinamikleriyle öne çıkıyor. 2.0 litrelik twin-turbo benzinli motor 300 PS güç ve 450 NM tork üretiyor. 8 İleri Steptronic şanzımana sahip olan Yeni BMW M135i 0-100 km hızlanmasını sadece 4.8 saniyede tamamlıyor.

Performansıyla öne çıkan otomobil karışık kullanımda ortalama 7,5 litre yakıt tüketiyor. M sport diferansiyel ve xDrive dört tekerlekten çekiş sistemi otomobilin zorlu yol koşullarında ve kötü hava şartlarında bile maksimum yol tutuşu ve performans sunmasını sağlıyor. 

 BMW M135i

Ayarlanabilir M Sport süspansiyon sistemi otomobilin konforunu arttırıp yol tutuşuna katkı sağlıyor. Farklı sürüş modlarına göre uyarlanan M Sport süspansiyon sistemi seçilen sürüş moduna göre otomobilin dinamiklerini değiştiriyor. Bu kadar güçlü bir hatchback otomobilin güvenle durabilmesi için güçlü bir fren sistemi gerekiyor. M Spor frenler otomobilin yüksek hızlarda bile rahatça durmasını sağlıyor. Özel geliştirilen bu frenler ıslak zeminlerde ve ani frenlemelerde bile otomobili güvenli bir şekilde durduruyor. 

Yeni BMW M135i Konfor Özellikleri 

 BMW M135i

Yeni BMW M135i sportif ve modern iç mekanıyla oldukça konforlu ve keyifli bir sürüş deneyimi sunuyor. Sportif çizgilerin ve detayların ön planda tutulduğu iç yaşam alanı M ruhunu başarılı bir şekilde yansıtıyor. Üç kollu M sportif direksiyon oldukça şık görünüyor.M logolu deri direksiyon krom detaylarıyla öne çıkıyor. Direksiyonun arkasına yerleştirilen vites kulakçıkları elinizi direksiyondan ayırmadan kolayca vites değiştirmenizi sağlıyor. Direksiyon üzerine konumlandırılan fonksiyonel kumandalar sayesinde sürücü aracın multimedya sistemini, donanımlarını ve sürüş asistanlarını güvenli bir şekilde kontrol edebiliyor. 

Piano Black detayların yer aldığı orta konsol iç mekana premium bir görüntü kazandırıyor. Vitesin yanında bulunan i-Drive butonu ve sürüş modlarının ayarlandığı kumandalar sürücünün kolaylıkla kontrol edebileceği şekilde konumlandırılmış.

Dijital gösterge ekranı ve geniş multimedya ekranı ön konsolun teknolojik ve modern görünmesini sağlıyor. 10,25 inçlik dijital ekranlar oldukça yüksek görüntü kalitesiyle keyifli bir multimedya deneyimi sunuyor. Dokunmatik multimedya ekranı hızlı ve akıcı arayüzüyle dikkat çekiyor. Dijital gösterge ekranı seçilen sürüş moduna göre kişiselleştirebildiğiniz grafikleriyle oldukça işlevsel hale geliyor. 

Sportif koltuklar bir M serisinde olduğunuzu hissetmenizi sağlıyor. Geniş yüzlü ön koltuklar yan ve sırt desteği sayesinde keskin virajlarda bile stabil bir oturma pozisyonu sunup rahat etmenizi sağlıyor. Arka yolcu bölümü biraz dar görünüyor. Arka yaşam alanı rakiplerine kıyasla biraz zayıf kalıyor. 

Teknoloji 

 BMW M135i

Yeni BMW M135i yeni nesil teknolojileriyle çok daha güvenli ve konforlu hale geliyor. Stop&Go fonksiyonlu Adaptif Hız Sabitleme Sistemi, Adaptif LED farlar, Lastik Basıncı Monitörü, Yokuş Kalkış Desteği, Elektronik Park Freni, Geri Görüş Kamerası, Park Asistanı, Şerit Takip Asistanı, ve Elektrikli Ayarlanabilir Hafızalı Isıtmalı Koltuklar oldukça konforlu bir sürüş deneyimlemenizi sağlıyor. 

BMW M135i

Yeni BMW M135i teknolojisi ve M Sport donanımlarıyla konforu ve performansı bir araya getiriyor. BMW’nin karakteristik sürüş dinamikleriyle birlikte sunulan konfor donanımları otomobilin rakiplerine kıyasla bir adım önde olmasını sağlıyor. İç yaşam alanındaki malzeme kalitesi bir BMW’nin içinde olduğunuzu hissettiriyor. Sportif sürüş dinamiklerinin ön planda tutulduğu otomobil sürüş destek sistemleri ile güvenli bir sürüş deneyimi yaşamanızı sağlıyor. 

BMW İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here