Renault Fluence Z.E. , ilk tamamen elektrikli sedan otomobil olarak 2011 yılında geldi.

Temeli ise içten yanmalı motora sahip Fluence’a dayanıyor. Pahalı pilleri için aylık bir ücret karşılığında kiralıyorsunuz ve karşılığında ucuz ve ekonomik bir yolculuk imkanına sahip oluyorsunuz.

Z.E.

Fluence, sadece 94bhp’ye sahip olmasına rağmen, çok fazla güce sahipmiş gibi hissettiriyor. Bu, içten yanmalı motorlu bir otomobilin aksine, ayağınızı gaza bastığınız anda hazır olan 226 Nm tork nedeniyledir. Bunca güce rağmen 0-100km hıza 13 saniyede ulaşıyor.

Z.E.

Renault, Fluence Z.E. ‘yi mavi renkli amblemler ve dış kaplama ile fütüristik görünmesi için elinden geleni yaptı. Ancak büyük pil takımını takmak için mühendisler Fluence’ın gövdesini de germek zorunda kaldılar. Bu durum onu biraz tuhaf gösteriyor.

Kabinin içinde sizi işlevsel ve iyi inşa edilmiş bir iç mekan karşılıyor. Ön panel yumuşak dokunuşlu plastikle kaplanmıştır. Ayrıca çok çeşitli donanımlara sahiptir. Yanmalı motora sahip otomobildeki değişiklikler arasında ön panelde ZE amblemi ve pil şarjını ve enerji kullanımını gösteren yeni kadranlar da yer alıyor.

Z.E.

Fluence Z.E. , geniş iç hacmi olan büyük bir otomobildir. Bagaj alanı 317 litre iken arka koltukta üç yetişkin oturacak yer var. Ancak hacimli piller nedeniyle bagaj alanını kaybediyor. Ancak uzatılmış gövdesi nedeniyle, bu rakamın standart Fluence ile aynı olmasını sağlamıştır. 1.020 mm’lik geniş bir açıklık ve 698 mm’lik alçak bir eşik yüklemeyi son derece kolaylaştırıyor.

İnsanlar şüphesiz pil teknolojisi konusunda endişe duyacaklardır. Ancak Renault, alıcılara gönül rahatlığı sağlamak için çeşitli garantiler sunmaktadır. Kiralama fiyatına, şarjınız biterse arıza teminatı dahildir. Ayrıca Renault size tam şarj kapasitesinin en az yüzde 75’ine sahip bir pil sağlamayı taahhüt eder. Renault, arkadan çarpma sırasında akülerin kabinin içine girmemesini sağlamak için arka alt şasiyi desteklediğinden, ağır akülerin bir çarpışma sırasında ekstra bir tehlike oluşturmuyor.

İKİNCİ EL FLUENCE İLANLARI

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here