Sıfır km Polo Almayı Düşünenler İçin Yeni Polo Fiyat Listesi

2
25550
VW Polo
VW Polo

2018 Polo Fiyatı ve Genel Özellikleri

Volkswagen Polo modeli, her zaman yani üretildiği 1975 yılından beri hemen hemen satıldığı her ülkede tartışmasız ilgi görmüş bir otomobil. Yani, ikinci elde en hızlı ne satılır sorusu var ya; onun net yanıtıdır Polo ikinci el araba modelleri. 

 

İlk Volkswagen Polo modeli, 1975’te satışa sunuldu. Ancak bu model, kendini ve tasarımını yenileyip mevcut özelliklerine her yıl yenisini ekliyor. 2018 Polo modeli de aslında tüm bu yenilenme, zamana uyma ve sektörü geleceğe hazırlama sürecinin bir ürünü.  Peki, hepimizin merakla beklediği Yeni Polo’nun kazandığı özellikler neler, fiyatları ne kadar beraber inceleyelim.

 

Son bir kaç aydır, sıfır km Polo ilanlarına bakanların sayısı arttı.  Çünkü geçen yıl hem Türk hem de dünya basınında yeni Volkswagen Polo haberleri epey yer buldu. Zira 2018 makyajlı Polo gerçekten değişti. Her yeni model de bir öncekine göre daha da büyüyen ve gelişen bir otomobil olan Polo bu yıl da yepyeni bir görünüm kazanmış. Gelelim detaylara…

 

Yeni Polo Renk Seçenekleri Nasıl?

Yenilenen Polo da tropik turuncu, resif mavi ve ipek gümüş olmak üzere donanım seviyelerine göre 3 farklı dekor seçeneği ve 14 farklı dış renk seçeneği aracınızı olmasını istediğiniz gibi tasarlayacak.

 

Dikkat Çeken Ne Var?

LED gündüz sürüş farlar, 15” çelik jantlar, yorgunluk tespit sistemi, 351L bagaj hacmi Yeni Polo’nun özellikleri arasında dikkat çekiyor.

 

2018 Model Polo Motor Seçenekleri Nasıl?

Volkswagen Polo benzinli 75 ile 95 HP gücünde ve dizel 80 ile 95 HP gücünde olmak üzere 4 motor seçeneği sunuyor. Motor ile şanzımanın uyumu ve 7 ileri DSG vites kutusu sayesinde vites değişimleri hızlıca gerçekleşiyor. 

 

2018 Polo Euro NCAP Çarpışma Testlerinde

Elektronik motor çekiş kontrolü, elektronik diferansiyel kilidi, hidrolik fren asistanı, ikincil çarpışma freni, lastik basınç uyarısı gibi birçok ekipman sayesinde Volkswagen Polo güvenlik açısından üstün bir başarı sergiliyor. Euro NCAP çarpışma testinden aldığı 5 yıldız bu başarıyı kanıtlar nitelikte. 

Yükseklik ayarlı ön koltuk başları, elektrikli ön ve arka camlar ve önde bulunan 2 adet bardak tutucu daha konforlu bir yolculuk için Yeni Polo da sunluyor.

6 adet hoparlör, USB-IN müzik çalar bağlantısı, SD kart okuyucu, 6,5” dokunmatik ekran, Radyo-MP3-WMA ise Polo’nun keyifli yönlerinin yansımaları.

 

Yeni Polo Donanım Paketleri

Yeni Volkswagen Polo 3 farklı donanım paketiyle satışa sunuluyor. Bunlar; Trendline, Comfortline ve Highline. Sıfır km Polo‘nun fiyatları da bu donanım paketlerine göre değişiyor.

Sıfır km Polo fiyat listesi şöyle

VW Polo Trendline Donanım Paketi tavsiye edilen satış fiyatı: 70.500 TL’den başlayan fiyatlarla sunuluyor. 

VW Polo Comfortline Donanım Paketi tavsiye edilen satış fiyatı: 80.500 TL’den başlayan fiyatlarla sunuluyor. 

VW Polo Highline Donanım Paketi tavsiye edilen satış fiyatı: 95.500 TL’den başlayan fiyatlarla sunuluyor. 

 

2 YORUMLAR

  1. Polonun yeni kasasi cok guzel olmus, sinifinda standartlari belirleyen bir arac olmus, ama asla 100.000 liralik bir araba degil, hele hele 120.000 liraya ulasan fiyatlar asla degil, araba cok guzel ama fiyat/fayda orani cok kotu, gunumuzde pooo sinifinda araba alacak olan kisiler zaten arabaya belirli butce ayirabilen insanlardir, bu insanlarda
    Renault yeni megane
    Ford focus
    Kia pro ceed
    Peugeot 308

    Parasi verip polo almaz,
    illaki marka algisi yuzunden alicisi olacaktir, ama kucuk bir kitle tarafindan tercih edilecektir, eski satislarinin ciddi altinda kalir, vw stratejistlerinin ulke gerceklerini cok iyi okuyamadiklarini dusunuyorum sahsen, amac sadece dizel otomatik arac almaksa dacia sandero stepway 67 bin liraya dizel otomatik sunuyor, 100.000 bandinda alternatif o kadar cokki, daha fazla harcamak isteyen zaten poloya bakmiyor, gidip direk audi a3, bmw 1 serisi, mercedes a serisi bakiyor,yada volvo…

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here