Otomobil endüstrisi için makyaj, çok önemli bir pazarlama aracıdır. Genellikle yapılan ufak tefek değişiklikler büyük pazarlama planlarıyla kocaman harflerle anlatılır ama bazen de aracın daha güvenli olması, daha işlevsel olması, daha iyi görünmesi, daha ekonomik sürüş sunabilmesi gibi pek çok konu başlığına odaklanan bütünsel bir çalışma yapılır makyaj adı altında. Sıfır araç ilanlarına bakanların yani başka bir deyişle sıfır km araba almayı düşünenlerin de gündemindedir makyaj konusu. Peki, 2018’de makyajlanacak otomobil modelleri hangileri? 2018 Makyajlı arabalar listesi nasıl olacak? İşte detaylar…

2018’de makyaj operasyonu geçirecek çok model çıkacak karşımıza. Ford markası, Hyundai markası, Jeep markası, Porshche markası, Mazda markası, Mercedes markası, Nissan markası, Skoda markası dikkat çekici makyaj operasyonları planlıyor. Takvim ise şöyle…

Ford Markasının 2018 Makyajlamayı Planladığı Modeller

Dünyanın en büyük otomobil üreticilerinden biri olan Ford, Mustang, Focus,  Tourneo Custom,  Tourneo Courier, Tourneo Connect modelleri için bir makyaj planı açıkladı. Listenin detayları şöyle:

Ford Mustang ilanlarına bakanlara hemen söyleyelim ocak ayında bu model yenilendi. Yani 2018 model Ford Mustang makyajlı bir model.

Ford Tourneo Custom modeli de mayıs ayında makyajlanacak.

Ford Tourneo Courier modeli de markanın mayısta makyajlayacakları arasında. Eğer Ford Tourneo Courier ilanlarına bakıyorsanız mayıstan sonra makyajlı modeli de deneyimleyebilirsiniz.

Ford Tourneo Connect makyajı ise eylülde yapılacak. Yani Eylülden sonra makyajlı Ford Tourneo Connect göreceğiz.

Hyundai Markasının 2018 Makyaj Planı

Hyundai de 2018’de i20 modelini makyajlamayı düşünüyor. Bu konuda planlar yapıldı. Hyundai i20 makyajı Ağustos ayında yapılacak.

Jeep Markasının 2018 Makyaj Planları

Jeep markası, 2018’de çok radikal kararlar alacak şeklinde duyumlar yaygın. Sıfır Jeep Cherokee ilanlarına bakıyorsanız; planları biraz erteleyebilirsiniz çünkü gelecek günlerde makyajlı modeli göreceğiz. Haziranda da Jeep Renegade makyajlanacak.

Mazda Markasının 2018 Makyaj Planları

Mazda, değişim seven bir marka. Uzakdoğulu otomobil üreticisi CX ve MX modelleri için makyaj planlıyor. Eğer sıfır Mazda CX-3 almayı düşünüyorsanız araç mayıs ayında makyajlanacak.

Mazda’nın en havalı modellerinden biri olan CX-5 temmuzda, MX-5 de eylülde makyajlanacak.

Mercedes Markasının 2018 Makyaj Planları

Mercedes’in makyaj operasyonları her zaman dişe dokunur olmuştur. Marka, kalite algısını her makyajda biraz daha ileri taşır. 2018 makyajlı C serisi de çok ilgi görecek. Satın almayı düşünmeyenler de aracı incelemek isteyecek. Nisan ayından sonra makyajlı C serisini yollarda göreceğiz.

Mitsubishi Markasının 2018 Makyaj Planları

Mitsubishi Outlander makyajı temmuz ayında yapılacak.

Nissan Markasının 2018 Makyaj Planları

Nissan özellikle kompakt SUV kategorisinde makyaj yapacak. 2018 yılına biraz daha fazla kalite algısıyla girecek. Muhtemelen yılın son çeyreğinde de bu yeniliklerin meyvesini toplayacak. Peki, hangi Nissan modelleri 2018’de makyajlanacak?

Nissan İnfinity, Nissan Juke ve Nissan Qashqai mart ayında makyajlanacak. Eğer sıfır Nissan X-Trail ilanlarına bakıyorsanız bu yılın ikinci ayrısında o da makyajlanacak.

Porshche Markasının 2018 Makyaj Planları

Porsche Macan modeli, temmuz ayında makyajlanacak. Araçta özellikle boyutlarda bir değişim olacağı ön görülüyor.

Skoda Markasının 2018 Makyaj Planı

2018’de Skoda Fabia almayı düşünenlere iyi haber: marka bu modeli mart ayında makyajlayacak. Belki biraz daha bekleyip marttan sonra makyajlı Skoda Fabia alabilirsiniz.

Subaru Markasının 2018 Makyaj Planları

Subaru markası da bu yıl iki modelinde makyaj planlıyor. BRZ modeli ve Outback modeli bu yıl mart ayında makyaja alınacak.

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here