arabam.com
1998 model, 1.8 motor hacmine sahip düz vitesli sedan Passat aracımı satıyorum. LPG’li olması sayesinde uzun yolda da şehir içinde de yakıt konusunda üzmeyen bir araç. 125 beygir gücündeki motoru gayet yeterli bir performans sunuyor.
Aracım 323.508 km’dedir. Yaşına göre bakıldığında düzenli kullanılmış ve mekanik olarak diri bir durumdadır. Önden çekişli yapısı sayesinde yol tutuşu gayet tatmin edici.
İçerisinde dijital klima, elektrikli ve ısıtmalı aynalar, sis farları, Bluetooth bağlantısı gibi günlük kullanımı kolaylaştıran özellikler mevcut. Ayrıca sürücü ve yolcu hava yastıkları ile birlikte güvenlik açısından da donanımlı bir araçtır.
Uzun yıllar boyunca beni yolda bırakmadı, şimdi ihtiyaç fazlası olduğu için satıyorum. Ciddi alıcılar için araç başında ufak bir pazarlık payı vardır.
Yeni sahibine şimdiden hayırlı olmasını dilerim.
Orjinal
Lokal boyalı
Boyalı
Değişmiş
Belirtilmemiş
Tramer tutarı Belirtilmemiş