arabam.com
Aracımı yıpranmış ve bakımsız araçlarla kıyaslamayın. Tek kuruş masraf etmeden uzun yıllar keyifle binebileceğiniz, son derece temiz ve titizlikle kullanılmış bir araçtır.
Comfortline paket olup, ekstra olarak Highline farlara sahiptir.
Yapılan bakım ve değişimler:
Aracım sürekli uzun yolda kullanıldığı için en ufak bir ihtiyacı dahi geciktirilmeden, orijinal parçalarla karşılanmıştır. Yukarıda yazmadığım birçok bakım da yapılmıştır.
Son 2-3 ay içerisinde yaklaşık 250.000 TL masraf yapılmıştır. Bu sayede araç, uzun yıllar sorunsuz şekilde kullanılabilecek durumdadır. Araç aktif olarak kullanıldığı için KM değişiklik gösterebilir.
Eksper fotoğrafı yüklüdür.
Cüzi miktarda pazarlık payı vardır. Lütfen aramadan önce yapılan işlemleri ve aracın genel durumunu göz önünde bulundurarak iletişime geçiniz. Herkesin zamanı kıymetlidir.
Orjinal
Lokal boyalı
Boyalı
Değişmiş
Belirtilmemiş
Tramer tutarı Belirtilmemiş